Skip to content

Back-End Developer

ArnhemTech

Functieomschrijving

Maak het verschil en werk mee aan de webshop en backoffice van één van de grootste on- en offline spelers in de fietswereld! Wij ontwikkelen graag zoveel mogelijk zelf, zodat we veel controle en vrijheid hebben in alles wat we doen. Daarbij streven we naar hoge kwaliteit oplossingen die uitblinken in eenvoud en toekomstbestendigheid, zodat we nog jaren kunnen doorgroeien in hetzelfde tempo. Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als Back-End Developer zorg jij voor de ontwikkeling en het beheer van onze IT-oplossingen voor klanten en collega’s. Voor klanten gaat dat vooral over de webshop. Voor collega’s betreft het met name het door onszelf ontwikkelde systeem - backoffice - waarop nagenoeg alle interne processen draaien. Dit raakt bijvoorbeeld de collega’s die in het magazijn de bestellingen picken, maar ook winkels, werkplaatsen, klantenservice, marketing, product management en meer. Doordat we ons eigen systeem hebben ontwikkeld, heb je de vrijheid om jouw eigen ideeën hierin te verwerken, snel te innoveren en de gebruikerservaring voorop te stellen. Dit doe jij samen met de rest van ons Development team, waaronder ook Informatie Analisten, User Experience Designers en Front-End Developers. Je zoekt proactief naar verbeterpotentieel van de huidige oplossingen en je werkt mee in projecten aan nieuwe innovaties.

Hoe kan je dag eruit zien?

‘s Ochtends start je de dag met een bak koffie of thee en begroet je je collega's en check je github voor openstaande pull requests die door jou beoordeeld kunnen worden. Vervolgens ga je aan de slag met het verder afmaken van verbeteringen voor het pick-proces in het magazijn.

Aan het einde van de ochtend is er een stand-up van ons Development team. Je bespreekt waar je tegenaan loopt en helpt je collega's met vragen over de back-end. Er zijn nieuwe ideeën geopperd over de databasestructuur en het ontwerp van de vernieuwde keuzehulp op onze website die je samen met onze Front-end Developer en UX-designer nog even bespreekt.

Daarna is het tijd voor lunch! Je bakt een paar tosti´s en speelt nog even een potje tafeltennis om weer fris de middag in te gaan.

Na de lunch ga je aan de slag met de nieuwe printers die op een ander besturingssysteem draaien. Je test jouw oplossingen samen met onze ICT-beheerder en vervolgens in het magazijn zodat de verbeteringen de volgende dag live kunnen. Daarna help je nog een paar collega’s met vragen en bugs en dan zit de middag er alweer op.

Voordat je naar huis gaat, check je nog even of er belangrijke e-mails zijn binnengekomen die niet kunnen wachten. Aan het einde van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende kennis van MySQL en PHP;
 • Kennis van HTML5, CSS3/SASS en JavaScript is een pré;
 • Ervaring met E-commerce is een pré;
 • Ervaring met grote databases is een pré;
 • Je bent leergierig en blijf jezelf continu (inhoudelijk) ontwikkelen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wat bieden wij jou?

 • Een jong en enthousiast team;
 • Een baan bij een snelgroeiend bedrijf met de ambitie de grootste speler te worden;
 • Een contract van 32 tot 38 uur;
 • De bandbreedte van het salaris is van 2731 tot 3904 euro bruto per maand. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
 • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur;
 • Eventuele reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Vrijdagmiddagborrel met bier, tafelvoetbal en tafeltennis;
 • En uiteraard korting op ons gehele assortiment!

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag ons peloton komt versterken en wat je affiniteit met fietsen is!

Mocht je vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter, Chris.
Chris is te bereiken via telefoonnummer: 0682191638.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!