Overslaan naar content

OVER ONS

Waar we in 1938 begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een peloton van meer dan 500 rijders verspreid over Nederland. Elke dag streven we een plek te zijn waar werknemers graag werken, klanten graag kopen én leveranciers graag leveren.WAAR KOMEN WE VANDAAN?

Vanaf 1938 zijn er flink wat kilometers gemaakt met de verkoop van fietsen, brommers, schaatsen en skateboards. Bijna een eeuw later lanceerden we met trots onze webshop: Mantel.com.

Dé plek waar fietsliefhebbers ons uitgebreide, zelf samengestelde assortiment van fietsen, kleding, onderdelen en accessoires kunnen bekijken en bestellen.

Al snel kwamen we erachter dat het tijd werd voor een plek waar deze mooie producten uitgebreid getest en gepast kunnen worden: de eerste Superstore is een feit! Meer fietsenwinkels volgden snel. Voor lokale service kunnen onze klanten terecht bij een van de Servicepunten. 

Grenzen oversteken? Dat doen wij met de fiets. Inmiddels maken we fietsvrienden uit heel Europa en het Verenigd Koninkrijk blij met de internationale Mantel webshops.

Sinds 2016 is het centrale aanstuurpunt te vinden in Arnhem. In ons Distributiecentrum in Oosterhout vinden alle assemblage en logistieke werkzaamheden plaats.

Uitgefietst? Dat zijn we nog lang niet.

Geschiedenis fietsenwinkel Mantel

WERKEN BIJ MANTEL BETEKENT

Samenwerken met gepassioneerde collega's

Ruimte voor creatieve ideeën en ontwikkelingen

Interne opleidingen en groeimogelijkheden

Werken in een open en stimulerende cultuur

Alles wordt gemaakt vanuit eigen huis

Korting op het hele(!) assortiment

WAAR STAAN WE VOOR?

Fietsers laten fietsen, dat is wat we willen! Daarom werken we er elke dag aan om een plek te zijn:

Waar werknemers graag werken

Onze passie is onze aandrijving. Binnen Mantel fietst elke afdeling een eigen route naar de gezamenlijke stip op de horizon. Onze kennis delen we met klanten én met elkaar.

Waar leveranciers graag leveren

Zonder onze leveranciers kunnen we onze klanten niet verblijden met de mooiste producten. Ons assortiment is met precisie samengesteld en we leveren altijd uit eigen voorraad. We blijven ontwikkelen en zien geen problemen, maar uitdagingen.

Waar klanten graag kopen

Wij vinden het een kunst om de verwachting van de klant te overtreffen. Alles wat we doen is met passie, een positieve instelling en een glimlach. We helpen onze fietsvrienden graag bij het maken van een goede keuze, zo slagen ze altijd!

500+

Gepassioneerde collega's

14

Locaties door heel Nederland

8

Verschillende talen voor klanten

4.7/5

Beoordelen onze fietsvrienden ons

MAAK KENNIS MET HET PELOTON!

HEB JE EEN VRAAG?