Skip to content

Voorraad- en Locatiebeheer Medewerker

Oosterhout GLDLogistiek

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flink kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor onze Distributiecentrum in Oosterhout GLD zoeken wij daarom een enthousiaste Voorraad- en Locatiebeheer Medewerker!


Wat ga je doen als Voorraad- en Locatiebeheer Medewerker?

Je gaat werken als Voorraad- en Locatiebeheer medewerker. Je zorgt ervoor dat de logistiek medewerkers niet mis grijpen en de artikelen van logische locaties picken. Dit doe je onder andere door een efficiënte en logische magazijninrichting te bedenken voor korte looproutes en ideale pick-hoogtes.

Het is ook belangrijk dat de logistiek medewerkers, samen met jou, zich betrokken en verantwoordelijk voelen; daarom wordt de structurele telling uitgevoerd door de logistiek medewerkers.

Verder maak je gebruik van het vier ogen principe en zorg je ervoor dat er geen onterechte boekingen gedaan worden binnen het magazijn Parts.


Tevens fungeer jij als vraagbaak voor iedereen die voorraad gerelateerde vragen heeft. Jouw bijdrage zal ervoor zorgen dat medewerkers graag bij ons werken!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je start je dag met een kop koffie en maakt een praatje met je collega’s. Daarna is het tijd om een strategie te bedenken om eventuele fouten in de voorraad tot een minimum te beperken. Dit doe je door middel van een structurele telling, inventarisatie én coördinatie. 

Jouw collega´s zullen hierdoor nauwelijks misgrijpen tijdens het picken en het afhandelen van manco´s zal beperkt zijn. Hierdoor kan de tijd geïnvesteerd worden in essentiële werkzaamheden zoals het verzamelen van orders.

Na de lunch kijk je op de planning en ziet dat het tijd is voor het bijhouden van jouw administratie. Je controleert en registreert wat er goed en fout is gegaan en indien nodig bespreek je dat met je collega’s. Samen kijken jullie alle dagen hoe processen eventueel nog efficiënter ingericht kunnen worden.


Daarna loop je nog even langs het hardlopers gebied om te checken op efficiëntie en zorgt ervoor dat deze route altijd up-to-date gehouden wordt; zo blijven de looproutes klein en hoeven jouw collega´s geen lange afstanden te overbruggen om een hardloper te picken.


Aan het einde van de dag check je nog snel of er nog vragen zijn met betrekking tot de voorraad. Je beantwoordt de vragen zodat er meteen actie kan worden ondernomen en jij de dag voldaan kan afsluiten.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • MBO+ werk- en denkniveau

 • Werkervaring in een logistieke omgeving is een vereiste

 • Je bent van maandag t/m zondag beschikbaar. Werktijden zijn in overleg flexibel in te delen.

 • Je vindt het geen probleem fysiek bezig te zijn in een dynamische omgeving

 • De afwisseling tussen het zelfstandig werken en in teamverband ligt je goed

 • Je bent verantwoordelijk, innovatief, oplossingsgericht en secuur


Werken bij Mantel als Voorraad- en Locatiebeheer Medewerker betekent

 • Een contract van 32 tot 38 uur per week

 • Een salaris van €2267 tot €2437 bruto per maand. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Indien jij jonger bent dan 21 jaar, dan ontvang je het jeugdloon

 • In de avonden (na 20.00 uur) ontvang je een toeslag van 30%

 • Op zondag ontvang je een toeslag van 85%

 • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Leonie

T: +31 (0)6 51 56 10 84

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden!

Nederland, Gelderland, Oosterhout GLD
Logistiek