Skip to content

Vertaler Frans

ArnhemTranslate

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flink kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor ons Hoofdkantoor in Arnhem zoeken wij daarom een enthousiaste Vertaler Frans!


Wat ga je doen als Vertaler Frans?

Als Vertaler Frans ben je verantwoordelijk voor het vertalen van al onze content naar onze Franstalige websites. Samen met je mede vertalers en onze content creators trek jij onze klanten over de streep! Jouw product vertalingen, blogs en youtube scripts in Mantel stijl weten altijd hun doel te bereiken. Hiernaast zorg je er voor dat onze klantenservice pagina’s en klant mails altijd up to date zijn. Zie je een goede kans voor nog betere content? Doe een voorstel en leid je eigen project! Jouw interesse, motivatie en inzet zijn de aandrijving van de kilometers die we verder samen gaan maken!

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal en (near) native niveau Frans

 • Je begrijpt wat klanten willen en je reageert daarop

 • Interesse in fietsen en techniek is een pré

 • Je kunt goed werken in teamverband, maar ook zelfstandig

 • Je houdt de zaken graag simpel, bent niet bang voor veranderingen en houdt van werken in een positieve sfeer

Werken bij Mantel als Vertaler Frans betekent

 • Een contract van 24 tot 38 uur per week

 • Een salaris van € 13,77 tot € 14,80 bruto per uur. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon. Op de zondag en feestdagen ontvang je een toeslag van 85% procent.

 • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)

 • Interne trainingen met de focus op fietskennis en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)

Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Chris van Denderen.

T: +31 (0)6 821 916 38

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven of Freelance Vertalers op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.


Nederland, Gelderland, Arnhem
Translate