Skip to Content

Vertaler Engels

Nederland, Gelderland, ArnhemTranslate

Functieomschrijving

Wij zoeken een Vertaler Engels die naast het vertalen ook graag in contact is met klanten! In ons vertaalteam van 13 personen hebben we plek voor een (near) native vertaler Engels. Je komt op ons hoofdkantoor in Arnhem te werken en er is een mogelijkheid om thuis te werken. Je zorgt voor nieuwe content op onze Engelstalige website. Je kunt in deze functie twee passies perfect combineren, namelijk: de Engelse taal en de fietssport!

Wat ga je doen?

Tussen 8 en 9 uur stap je ons kantoor in Arnhem binnen of log je thuis in op je werk laptop. Met een goede kop koffie of thee schuif je aan bij het vertaalteam voor de (digitale) meeting. Je checkt je e-mail en ziet dat er weer een aantal nieuwe vragen zijn binnengekomen van klanten. Dit kunnen vragen over de producten zijn, maar ook over de status van hun bestellingen.

Vervolgens bekijk je de nieuwe teksten over producten, specificaties en keuzehulpen en vertaalt deze uit het Nederlands naar het Engels. Waar nodig pas je de tekst aan om er een wervelend verkoopverhaal van te maken. Eventuele fouten in de Nederlandse en Engelse teksten pas je gewoon even aan. Wel zo makkelijk!

Tussen de middag schuif je aan bij de lunch om weer op te laden voor de middag.

's Middags ga je weer weer verder met vertalen van een blog over powermeterpedalen en waar je op moet letten bij de aanschaf van een e-bike. Je overlegt regelmatig met collega's over de vertalingen en je helpt elkaar om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Aan het einde van de dag kijk je nog even of er nieuwe vragen of reacties van klanten zijn en die beantwoord je dan voordat je je dag afsluit.

Vereisten


Wat vragen wij van jou?

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal en (near) native niveau Engels;

 • Je begrijpt wat klanten willen en je reageert daarop;

 • Interesse in fietsen en techniek is een pré;

 • Je kunt goed werken in teamverband, maar ook zelfstandig;

 • Je houdt de zaken graag simpel, bent niet bang voor veranderingen en houdt van werken in een positieve sfeer;

 • Een motivatiebrief die alle cliché omschrijvingen durft te vermijden en waarin je vertelt waarom jij denkt dat je de beste kandidaat bent voor deze functie.

Wat bieden wij jou?
 • Een contract van 24 - 38 uur per week;

 • De bandbreedte van het salaris is van 2195 tot 2358 euro bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Indeling is afhankelijk van kennis en ervaring;

 • Een uitdagende baan bij een bedrijf dat hard groeit in binnen- en buitenland;

 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;

 • Eventuele reiskostenvergoeding;

 • Uiteraard krijg je korting op ons gehele assortiment! Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel.


Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief!

Indien de beoordeling positief is, neemt één van onze Recruiters contact met je op met het verzoek om een proefvertaling te maken. De proefvertaling wordt dan nagekeken door ons vertaalteam. Is de vertaling naar tevredenheid dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter,Chris. Zij is te bereiken via telefoonnummer: 0682191638.

We zoeken uitdrukkelijk geen freelance vertalers of vertaalbureaus.