Skip to content

Verkoopadviseur (weekendkracht)

Den Bosch€ 14,11 - € 14,87 per uurWinkel

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij de leukste, grootste en snelst groeiende fietsenwinkel van Nederland? Wij zijn voor onze mooie Superstore in Den Bosch op zoek naar enthousiaste Verkoopadviseurs voor in de weekenden! We zoeken weekendkrachten voor onze afdelingen Bikes en Non-Bikes (Parts & Wear)! Dus ... ben jij die fietsfanaat die op zoek is naar een leuke bijbaan waarbij je de hele dag over fietsen of fietsproducten mag praten? Lees dan gauw verder! 

Wat ga je doen als Verkoopadviseur?

Na een bezoek aan het koffiezetapparaat begroet je je collega’s. Dan is het tijd voor de dagstart waar de werkzaamheden voor vandaag besproken worden. Naast het verdelen van de taken, wordt er ook gelijk een mini-training gegeven over de nieuwe Zipp-wielen die in het winkelassortiment zijn opgenomen.


Vandaag werk jij op de afdeling Parts. Zodra de eerste klant daar binnen is, adviseer jij hem over de juiste ketting en cassette-combinatie voor de Alpenrit die hij wil gaan maken. Aangezien jij graag wil dat je klant een zo goed mogelijk advies krijgt, leg je ook uit hoe je de slijtage van de ketting kunt meten met een handige slijtagemeter. Met deze informatie kan jouw klant weer vooruit en besluit hij ook de slijtagemeter aan te schaffen. Zo kan hij in de toekomst zelf de slijtage aan zijn ketting meten en tijdig onderhoud uitvoeren. Dat fietst wel zo prettig!


Na de lunch zie je dat alle klanten op de afdeling goed worden geholpen en dat betekent dat je verder kunt met de voorraadinventarisatie van de smeermiddelen. Wel zo belangrijk, want veel klanten oriënteren zich op onze website en kunnen daar de voorraad in de winkel zien. Jij zorgt ervoor dat ze niet voor niets naar de winkel komen.


Voordat je de inventarisatie hebt afgerond, zie je in je ooghoek een twijfelende klant bij de fietsschoenen staan. Dat is de volgende uitdaging! Met jouw ervaring geef je aan de hand van de koophulp goed advies, zodat ook deze klant weer veilig op pad kan. Als tip geef je nog even mee dat je op een nieuwe schoen ook het beste nieuwe schoenplaatjes kan monteren. Dan klikt de schoen het best in en uit het pedaal.


Als laatste van vandaag heb je nog tijd om die nieuwe Zipp-wielen een mooie plek in de winkel te geven en informatie op te snuiven over de nieuwe Dura Ace-groep, zodat je morgen weer goed aan de slag kan.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Klanten voorzien van het beste advies op maat staat voor jou voorop

 • Enthousiaste, positieve omgang met klanten

 • Passie voor fietsen in het algemeen, maar in het bijzonder voor fietskleding en onderdelen

 • Klant- en servicegerichte mentaliteit en denken in oplossingen

 • Minimaal 1 dag in het weekend werken is geen probleem voor jou

 • Elke dag een beetje beter worden


Werken bij Mantel als Verkoopadviseur Parts en/of Wear betekent

 • Een contract van minimaal 5 uur per week

 • Een salaris van €14,11 tot €14,87 bruto per uur. De inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon. Op zon- en feestdagen krijg je 45% extra!

 • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)

 • Interne trainingen en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)

Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.


Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!


Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Aafje.

T: +31 (0)6 39 53 00 62

E: vacatures@mantel.com


We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Noord-Brabant, Den Bosch
€ 14,11 - € 14,87 per uur
Winkel