Skip to content

User Experience Designer

ArnhemTech

Functieomschrijving

Heb jij altijd ideeën voor complexe flows en slimme interacties? Wil jij de behoeftes van klanten en medewerkers omzetten in innovatieve ontwerpen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe UX-Designer!


Wat ga je doen? 

Als User Experience Designer binnen Mantel Tech werk je mee aan meer dan alleen onze webshop. We gebruiken een door onszelf ontwikkeld systeem: de Backoffice. Via de Backoffice wordt bijna alles geregeld, van het het vullen en onderhouden van onze webshop tot het picken van bestellingen en verwerken van facturen voor zowel klanten als leveranciers. Met jouw ontwerpen bereik je daardoor klanten, maar ook collega’s zoals logistiek medewerkers, inkopers, winkelmedewerkers, fietsenmakers, marketeers, vertalers en ga zo maar door. Je hebt de volledige vrijheid om je eigen ideeën uit te werken en samen met Front-End en Back-End Developers te innoveren. Naast Developers bestaat het team uit Product Owners, Analisten, en een UX-Designer. In je werk zoek je proactief naar verbeteringen in onze huidige systemen en werk je mee aan nieuwe innovaties waarbij je de gebruikerservaring centraal stelt. Je ontwerpt oplossingen, test deze met eindgebruikers en analyseert het gebruik zodat we altijd weten dat we goed bezig zijn.

Hoe kan je dag eruit zien? 

Rond 9.00 parkeer je je fiets en pak je eerst een bak koffie om scherp op te starten, vind je jouw plek achter één van de sta bureaus. Je hebt vandaag een aantal dingen op het programma staan, maar voordat je daaraan begint open je Figma. Gisteren kwam je tijdens het boodschappen doen op een idee voor de digitale prijskaartjes in onze eigen winkels. Dat wil je voor de stand-up uitwerken en pitchen bij het Retail team. 

Na de stand-up klik je nog een laatste keer door je prototype heen van de blog-module. Blogs worden op dit moment in Wordpress geschreven, maar dat is toch beperkend gebleken. Jij hebt een voorstel voor een nieuwe module in onze backoffice uitgewerkt die je vandaag met je collega's van Marketing gaat bespreken. De feedback verwerk je direct zodat alles klaar is om later deze week een kick-off met de Developers te kunnen doen.


Na de lunch ga je naar ons nieuwe distributiecentrum in Oosterhout. 


Je hebt van de Business Analist Logistiek te horen gekregen dat de Chauffeurs van de vorkheftrucks problemen ervaren in het pick systeem. Dat kun je het best met eigen ogen zien. Na aankomst praat je met de chauffeurs,rijd je een paar rondjes mee en zie je al snel aanknopingspunten voor verbeteringen. Nu je toch in Oosterhout bent kun je gelijk een praatje maken bij de afdeling Retouren. Daar zijn vorige week aanpassingen doorgevoerd die jij had ontworpen dus je bent benieuwd naar de ervaringen. Je wordt enthousiast ontvangen, de verbeteringen doen precies wat ze hoopten waardoor een retourzending veel sneller afgehandeld kan worden. 


Tegen het einde van de dag werk je jouw observaties uit zodat je morgen direct kunt beginnen met een aangepast ontwerp voor de handelingen op de vorkheftruck.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Ervaring met Sketch, Figma, Adobe Creative Suite of vergelijkbare tools.

 • Je hebt een aantal mooie dingen gemaakt en kunt die ons laten zien.

 • Ervaring met Google Analytics is een pré.

 • Ervaring met Prototyping is een pré.

 • Ervaring met gebruikersonderzoek en A/B testen is een pré.

 • Ervaring met HTML, CSS, Javascript is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een enthousiast, leergierig en gemotiveerd team.

 • Een baan bij een snelgroeiend bedrijf met de ambitie de grootste en populairste speler te worden.

 • Een contract van 32 tot 38 uur.

 • De bandbreedte van het salaris is van 2.500 tot 3.000 euro bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van van opleiding en ervaring.

 • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur.

 • Eventuele reiskostenvergoeding.

 • Pensioenregeling.

 • Vrijdagmiddagborrel met bier, tafelvoetbal en tafeltennis.

 • En uiteraard korting op ons gehele assortiment!


Heb jij interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief!

Heb je verder nog vragen? Bel onze recruiter Chris, zij is te bereiken op nummer 06 821 916 38.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!