Skip to content

Technisch Trainer

ArnhemHR

Functieomschrijving

Wil jij je ruime praktische sleutelkennis en enthousiasme over fietstechniek met alle technische collega’s delen? Zorg jij als Technisch Trainer ervoor dat alle Assemblagemedewerkers straks op dezelfde uniforme Mantel-manier werken en dat alle Fietstechnici helemaal up-to-date zijn met hun praktijkkennis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uiteraard ben jij ook dol op evalueren, feedback ontvangen en samenwerken met de andere Trainers. Zo zorgen jullie steeds voor het beste lesmateriaal voor de praktijktrainingen.


Hoe kan je werkdag eruit zien?

Fluitend stap je binnen op het Mantel hoofdkwartier. Je hebt weer veel leuke afspraken dus het wordt een mooie dag!

Vandaag ga je aan de slag met een groep nieuwe Assemblage Medewerkers. Dankzij jou leren zij alle fijne kneepjes van het sleutelen op de juiste manier. Dat zorgt voor een perfect eindresultaat en een blije klant! Nadat jullie klaar zijn met het sleutelen ruimen jullie het gereedschap en het lokaal netjes op zodat jullie morgen weer fris aan de slag kunnen.

Je kijkt om je heen en ziet dat de zes nieuwe collega’s in praktijk brengen wat jij hen net hebt voorgedaan. Je licht tussendoor even kort iets toe, want het moet in de werkplaats straks wel helemaal top gaan!

Aan het einde van de dag evalueer je met je collega de voortgang van de nieuwe medewerkers. Waar moeten we eventueel straks bijsturen of net iets meer aandacht aan besteden.

Omdat je zelf net een training van een leverancier hebt gevolgd, ga je morgen aan de slag met het updaten van een trainingsmodule over accu’s. Met de input van de Teamleiders van de Werkplaats en Superstores kijk je hoe de training het beste aansluit bij de behoefte van de doelgroep. Je verwerkt direct de feedback van de deelnemers van de vorige keer. Je zorgt dat je het materiaal ook afstemt met je collega Trainer die de theorie verzorgt. Die uniforme werkwijze komt er niet vanzelf, maar jullie gaan er samen alles aan doen!

Zodra de training klaar is, loop je hem nog even door met je collega Trainer en zet je hem op de trainingsagenda.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als Fietstechnicus;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van trainen en ontwikkelen van mensen;
 • Je bezit brede kennis over verschillende E-bike systemen;
 • Je kunt goed plannen en organiseren, bent proactief en je hebt een goed aanpassingsvermogen;
 • Je hebt een flinke dosis leervermogen

Wat bieden wij jou?

 • De bandbreedte van het salaris is 2558 tot 2921 euro per maand op basis van een 38-urige werkweek. Indeling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een contract voor 32 tot 38 uur per week;
 • 24 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Een bedrijf waar werken leuk is en we iedere dag een stapje beter worden;
 • En uiteraard korting op ons gehele assortiment fietsen en fietsonderdelen!


Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag ons peloton komt versterken en wat je affiniteit met fietsen is!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Chris. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-82191638.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!