Skip to content

Technisch Medewerker Servicebalie (Weekendkracht)

Rotterdam€ 14,76 - € 16,61 per uurWinkel

Functieomschrijving

Voor onze Superstore in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Technisch Medewerker Servicebalie. Als Technisch Medewerker Servicebalie ben jij het visitekaartje van onze werkplaats. Jij zorgt ervoor dat de klant optimaal geholpen wordt met een goed technisch advies over onderhoud en reparaties.


Wat ga je doen als Technisch Medewerker Servicebalie?

Voorzien van een bak koffie begin je je nieuwe werkdag. Nadat je je collega’s hebt begroet, begin je met het klaarzetten van de fietsen die vandaag voor de monteurs op de planning staan. Zo kunnen zij snel van start!


Om 10 uur gaat de winkel open en staan de eerste klanten bij je balie. Om 11 uur is het spitsuur en zijn een aantal mensen aan het wachten op een servicebeurt. Je zorgt dat je je werk zorgvuldig en efficiënt uitvoert, zodat iedereen geholpen kan worden. Je geeft uitleg over alle mogelijkheden van de fiets en je adviseert de klant op een enthousiaste en servicegerichte wijze.


Naast het uitleveren van nieuwe fietsen neem je ook reparaties aan. Je kijkt goed naar de aangeboden fiets en bespreekt duidelijk dat het mogelijk is dat er nog een aantal extra werkzaamheden nodig zijn. Jij zorgt ervoor dat de wens van de klant overzichtelijk bij je collega Fietsenmakers terecht komt. Ondanks de drukte op deze dag lukt het je om ervoor te zorgen dat de klanten binnen een uur hun nieuwe fiets rijklaar mee naar huis kunnen nemen en een verzekering kunnen afsluiten als ze dat willen.


Aan het einde van deze werkdag ruim je je werkplek op, zodat je collega's de volgende dag weer fris van start kunnen!

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Je hebt kennis van fietsen en fietstechniek

 • Technisch en commercieel inzicht

 • Klanten voorzien van het beste advies op maat staat voor jou voorop

 • Enthousiaste, positieve omgang met klanten

 • Klant- en servicegerichte mentaliteit en denken in oplossingen


Werken bij Mantel als Technisch Medewerker Servicebalie betekent

 • Een contract van 5 uur per week

 • Een salaris van €14,76 tot €16,61 bruto per uur. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon. Op zon- en feestdagen krijg je 85% extra!

 • 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur)

 • Interne trainingen met de focus op fietskennis en groeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Sluit ook aan bij ons peloton!

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen. Als je vragen over deze vacature hebt kun je contact opnemen met Claudia:

Bellen of WhatsApp: +31 (0)6 39530062

Mailen: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede vrienden.

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 14,76 - € 16,61 per uur
Winkel