Skip to content

Teamhoofd Service & Support

ArnhemService & Support

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flinke kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor ons hoofdkantoor in Arnhem zijn wij op zoek naar een Teamhoofd Service & Support.


De afdeling Service & Support bestaat uit 4 teams met in totaal zo’n 50 medewerkers en 10 uitzendkrachten. Als Teamhoofd geef je leiding aan een team van 10 a 15 medewerkers.

De werkzaamheden van de Klantenservice bestaan onder andere uit het beantwoorden van klantvragen via de telefoon, e-mail, socialmedia en binnenkort ook uit chatten met onze klanten, de fietsvrienden.

Bij de Klantenservice is geen dag hetzelfde en elke klantvraag biedt nieuwe kansen om onze klanten de ultieme happiness ervaring te bezorgen. Wat onze klanten en onze medewerkers met elkaar gemeen hebben, is de passie voor fietsen. Of het nou gaat om actieve wielrenners, klanten die op zoek zijn naar een stadsfiets of de echte kenners die een eigen fiets willen bouwen. Geen vraag is bij ons te gek!


Wat ga je doen als Teamhoofd Service & Support?

Samen met de Manager Service & Support en de andere Teamhoofden help je mee om te blijven groeien. Bij de Teamhoofden ligt de verantwoordelijkheid om de medewerkers te begeleiden in hun werkzaamheden, te coachen op gesprekskwaliteit en mee te helpen bouwen aan een nóg beter team. Ook kijken jullie uiteraard continu waar procesoptimalisatie mogelijk is door kritisch te kijken naar de vragen van klanten en collega’s.

Hoe kan je werkdag eruit zien?

Deze ochtend start je met het wekelijkse overleg met de andere Teamhoofden van Service & Support en de Manager Service & Support. Tijdens dit overleg bespreken jullie de leerdoelen, punten waar jullie tegenaan lopen en bespreken hoe we Service & Support naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Daarna ga je aan de slag met de administratie. Je handelt je e-mails af, verwerkt de urenregistratie en je maakt de planning en roosters voor de aankomende vier weken.

Na een welverdiende lunch en een potje tafeltennis met je collega’s, heb je een sollicitatiegesprek voor de vacature van Medewerker Service & Support gepland staan.

In de namiddag voer je nog 2 demarrage gesprekken. Samen evalueren jullie de afgelopen periode en stellen jullie persoonlijke doelen op voor de toekomst.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Je bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar

 • Flexibele werktijden! Onze afdeling is 6 dagen per week(ma tm za) van 10:00 tot 20:00 uur geopend. 

 • Technische kennis van fietsen, onderdelen en verwante producten is geen must, wel een pré.

 • Je hebt ervaring in het aansturen en coachen van een team.

 • Je hebt kennis en ervaring met administratieve werkzaamheden en processen.

 • Je bent een servicegerichte teamplayer.

 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.


Werken bij Mantel als Teamhoofd Service & Support betekent

 • Een contract van 32 tot 38 uur per week

 • Een salaris van € 2617 tot € 2988 bruto per maand. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. 

 • 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur)

 • Interne trainingen met de focus op fietskennis en doorgroeimogelijkheden 

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!) 


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen. 

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Chris van Denderen. 

T: +31 (0)6 821 91 638

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden. 


Nederland, Gelderland, Arnhem
Service & Support