Skip to content

Teamhoofd Productspecialisten en Analisten

ArnhemProductmanagement

Functieomschrijving

Onze missie is om een plek te worden waar klanten graag kopen, werknemers graag werken en leveranciers graag leveren. Vanuit jouw functie als Teamhoofd Producspecialisten en Analisten heb je hier natuurlijk een belangrijke rol in. Jij bent er namelijk voor verantwoordelijk voor dat het team specialisten en Analisten zorgen dat Mantel een plek is waar klanten graag kopen!


Als teamhoofd ben je verantwoordelijk voor 4 fulltime Productspecialisten en 4 Product Analisten, daarnaast begeleid je ook onze 6 Student Productspecialisten in hun zoektocht naar de beste productpagina’s.


Een deel van de tijd werk je actief mee in het verbeteren van de productpagina’s en het analyseren van de productdata, maar het grootste deel van je tijd ben je bezig met bij elkaar brengen van kennis, het aanjagen van verbeteringen in projectvorm en het overkoepelend stellen van prioriteiten. We zoeken iemand die naast goede persoonlijke begeleiding ook innovatief is en constant op zoek is naar verbeteringen.


Hoe kan je dag eruit zien?

Je eerste stop van de dag, de koffiemachine. Je hebt wat haast want je moet de eerste meeting nog goed voorbereiden. En die wind tegen op de brug heeft je toch weer een paar minuten extra gekost. Je begint de dag met de fotografie meeting. Je doel is om onze productfoto’s naar het volgende level te trekken. Voordeel is dat we eigen fotografen hebben, de uitdaging: hen zo goed mogelijk uitleggen wat onze klanten precies willen. Voor deze eerste meeting heb je de Specialisten aan het werk gezet om moodboards te maken per categorie en die samen te doorlopen. Om het project enige richting te geven heb je ook buiten de branche gekeken bij bijvoorbeeld Marktplaats, Amazon om scherp te krijgen wat de verwachting van de klant eigenlijk is in de huidige tijd. In de meeting bespreken jullie de moodboards. Na overeenstemming en de laatste finetuning, is de opdracht voor de volgende keer: het ontwikkelen van een procedure. Hoe gaan we zorgen dat er een duidelijke procedure met checks en verantwoordelijken wordt geïmplementeerd. Na de meeting mail je even de belangrijkste punten door aan de rest van het team. Deze ochtend heb je nog een persoonlijk gesprek met Jules. Naast werk bespreek je ook vooral persoonlijke zaken. Als teamhoofd wil je ook weten of iemand in zijn prive lekker in zijn vel zit en of je hem daar nog mee kan helpen.

Na de tosti in de middag spring je bij met het schrijven van de kledingcollectie. Als manus van alles kun je bijspringen waar nodig. Stiekem ook wel handig, zo kom je er zelf achter waar de verbeteringen in onze eigen systemen zitten en wat de schijfcapaciteit is. Het einde van de middag besteed je onze eigen prijsvergelijker. Namens de productspecialisten praat je met onze Business Analist over dit project. De prototypes moeten getest worden en er wordt om feedback gevraagd. Een mooie klus voor jou. Je verzamelt de feedback een aantal van je teamleden om hiermee het prototype nog beter te maken.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?


 • Je bent 38 uur per week beschikbaar.

 • Technische kennis van fietsen, onderdelen en verwante producten is geen must, wel een pré.

 • Je hebt ervaring in het aansturen en coachen van een team.

 • Je hebt kennis en ervaring met administratieve werkzaamheden en processen.

 • Je bent een servicegerichte teamplayer.

 • Kennis van consumentenrecht is een pré.

 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.


Wat bieden wij jou?


 • Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf.

 • Een contract voor 38 uur per week.

 • Een mooie cursus over effectieve coaching.

 • De bandbreedte van het salaris is tussen de 2543 en 2893 euro bruto op basis van 38 uur per week. De indeling is afhankelijk van kennis en ervaring.

 • 24 dagen bij een fulltime dienstverband.

 • Eventuele reiskosten vergoeding

 • Pensioenregeling.

 • Korting op ons gehele assortiment. Handig als je weer staat te watertanden in één van onze superstores.

 • Een bedrijf waar werken leuk is en we iedere dag een stapje beter worden.

 • We beginnen met een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om te verlengen bij gebleken geschiktheid.


Sta je te popelen om ons Mantel peloton te komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief!

Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze Recruiter Chris.

Zij is te bereiken via telefoonnummer: 06-21 916 38.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.