Teamhoofd Pick / Pack (vroege dienst)

Nederland, Gelderland, OosterhoutLogistiek

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij één van de grootste- en snelst groeiende (online) fietsenwinkels binnen de Benelux?

Ben jij een people manager, iemand die personele uitdagingen van ver ziet aankomen en in staat om een team neer te zetten welke zich iedere dag wil verbeteren? Dan ben jij ons nieuwe Teamhoofd voor de vroege dienst die wij voor onze afdeling Pick / Pack zoeken!

In de functie van Teamhoofd draait alles om het team en de teamleden en ben jij degene die de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Pick / Pack coördineert om de dagelijkse gestelde doelen te realiseren. Je geeft leiding aan de Meewerkend Voormannen en de Logistiek Medewerkers tijdens de vroege dienst en je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de ontwikkeling van de teamleden.

Medio 2022 gaan we verhuizen richting Oosterhout (Park15).

Hoe ziet je werkdag eruit?

Bij het krieken van de dag ben jij degene die in ons Distributie Centrum de lichten aandoet! Je hebt het licht nog niet aangedaan en de eerste mensen komen al binnen! Tijdens de dagstart van de Meewerkend Voormannen krijg je de melding van een Expeditie Medewerker dat zijn collega zich vandaag heeft ziek gemeld. Je overlegt met de Meewerkend Voormannen wie er tijdelijk kan bijspringen om de Interne bestellingen richting onze superstores te laden.

Vandaag heb je twee periodieke 1 op 1 gesprekken gepland staan waarvan één met een Meewerkend Voorman. Zij geeft aan dat ze graag enige coaching wil hebben op bepaalde vlakken. Jullie bespreken dit en maken hiervoor plannen en je deelt alvast een aantal tips die direct toepasbaar zijn. Over het algemeen presenteert deze Voorman voortreffelijk en dit laat jij ook blijken.

Na het gesprek uitgewerkt te hebben, heb je een overleg gepland met de Warehouse Manager. Hierin bespreek jij de mogelijke opties die jij hebt bedacht om het verloop voor aanstaande piekperiode soepeler te doen verlopen. Omdat jij barst van de ideeën is de tijd snel voorbij en wordt er afgesproken een follow-up aan deze afspraak te geven.

Na de lunch start je met de beoordeling van de vakantieplanning voor aankomende zomer. Jij en je collega Teamhoofd hebben graag tijdig inzicht in mogelijke knelpunten. Na enige geschuif komen jullie tot de conclusie dat er niets anders opzit dan alvast een vacature open te laten zetten voor vakantiekrachten.

Het einde van de dienst nadert, maar niet voordat jij het dagelijks overleg hebt gehad met de Meewerkend Voormannen. Tenslotte heb je nog een overdracht met het Teamhoofd van de late dienst.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau;

 • 2-5 jaar werkervaring als leidinggevende (bij voorkeur in een logistieke omgeving);

 • Je bent fulltime beschikbaar van 07.00 tot 15.00 uur, flexibel ingesteld;

 • Je bent in staat formele gesprekken te voeren en overleggen te leiden;

 • Je beschikt over analytisch vermogen en werkt nauwkeurig;

 • Je hebt gedegen computervaardigheden en kennis van Microsoft Office;

 • Je weet een team en teamleden te laten presteren en excelleren.


Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 38 uur;

 • De bandbreedte van het salaris is 2533 tot 2892 euro bruto per maand op basis van 38 uur per week. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. Uiteraard ontvang je een toeslag wanneer je in de avonden of op de zondag werkt;

 • 24 vakantiedagen;

 • Eventuele reiskostenvergoeding;

 • Pensioenregeling;

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk! Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel.


Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag ons peloton komt versterken! 


Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter, Maikel.
Maikel is te bereiken via telefoonnummer: 0682191638.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.