Teamhoofd Pick & Pack (late dienst)

Nederland, Gelderland, OosterhoutLogistiek

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij één van de grootste- en snelst groeiende (online) fietsenwinkels binnen de Benelux?

Ben jij een people manager, iemand die personele uitdagingen van ver ziet aankomen en in staat is om een enthousiast team neer te zetten dat zich iedere dag samen wil verbeteren? Dan ben jij ons nieuwe Teamhoofd die wij voor de late dienst van onze afdeling Pick & Pack zoeken!

In de functie van Teamhoofd draait alles om het team en de teamleden. Jij bent degene die de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Pick & Pack coördineert om zo de gestelde doelen te realiseren. Je geeft leiding aan de Meewerkend Voormannen en de Logistiek Medewerkers tijdens de late dienst. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de ontwikkeling van je teamleden.


Medio 2022 gaan we verhuizen richting Oosterhout (Park15).


Hoe ziet je werkdag eruit?

Je bent ruim op tijd voor de late dienst aanwezig om de overdracht met je collega Teamhoofd door te nemen. Aandachtspunten worden direct neergelegd bij de Meewerkend Voormannen. Die kunnen deze punten meenemen in hun dagstart met de Logistiek Medewerkers.


Je maakt regelmatig zelf een ronde over de afdeling om te werkwijze en -sfeer te ervaren, bij te sturen. Vervolgens verwerk je je constateringen uit in een verslag. Je controleert of de planning voor de aankomende periode aansluit op de capaciteit en je doet een uitvraag bij het uitzendbureau om samen de planning sluitend te maken. Daarna verwerk je de urenadministratie van de vorige dag.


Voor deze avond hebben zich een aantal kandidaten aangemeld om te solliciteren. Jij hebt deze gesprekken goed voorbereid, zodat je weet wat je wilt vragen. Na het gesprek maak je een kort verslag dat je deelt met je collega Teamhoofd en de Warehouse Manager. Zodra de kandidaat een match blijkt te zijn, vraag je HR om voor de kandidaat een voorstel te maken.


Omdat de voorraad zo goed en tijdig is aangevuld zie je na de koffie het aantal binnenkomende bestellingen de lucht ingaan. Je gaat de werkvloer op en ziet dat iedereen keihard aan het werk is. Je deelt hier en daar een compliment uit en treedt op als motivator waar nodig. Dan zie je ineens dat er een onveilige situatie in het magazijn is ontstaan. Je elimineert dat direct! Morgen ga je uiteraard gelijk met spoed op zoek naar een structurele oplossing om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau;

 • 2-5 jaar werkervaring als leidinggevende (bij voorkeur in een logistieke omgeving);

 • Je bent fulltime beschikbaar van 15:00 -23:00 uur, flexibel ingesteld en je werkt nauwkeurig;

 • Je bent in staat formele gesprekken te voeren en overleggen te leiden;

 • Je beschikt over analytisch vermogen;

 • Je hebt gedegen computervaardigheden en kennis van Microsoft Office;

 • Je weet een team en teamleden te laten presteren en excelleren.


Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 38 uur;

 • De bandbreedte van het salaris is 2533 tot 2892 euro bruto per maand op basis van 38 uur per week. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. Uiteraard ontvang je een toeslag wanneer je in de avonden of op de zondag werkt;

 • 24 vakantiedagen;

 • Eventuele reiskostenvergoeding;

 • Pensioenregeling;

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk! Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel.


Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag ons peloton komt versterken!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter, Maikel. Maikel is te bereiken via telefoonnummer: 0682191638.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.