Teamhoofd Garantie

Nederland, Gelderland, ArnhemService & Support

Functieomschrijving

Onze afdeling ‘Garantie’ is een onderdeel van de afdeling Service & Support en voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Teamhoofd. Als Teamhoofd Garantie coach je je team, maak je planningen op basis van voorspellingen en help je mee met procesverbetering.

Daarnaast ben je gewoon meewerkend voorman en steek je dus ook de handen uit de mouwen. We krijgen elke dag veel vragen te verwerken via de e-mail en de collega’s van de klantenservice. Bij het beantwoorden van al die vragen en het verwerken van de garantie aanvragen, heb je te maken met veel verschillende collega’s van de diverse afdelingen van Mantel. Ook onderhoudt je het contact met leveranciers en zorg je voor de administratieve afhandeling die bij garantie komt kijken. Het leukste van het werk? De diversiteit in de garantie aanvragen.

Wat ga je doen?

Nadat je ‘s ochtends je computer opstart, pak je een bak koffie. Eerst eens kijken waar we staan met onze verwerkingstijd. We hebben natuurlijk een streeftijd, maar het is altijd mooi om het beter te doen en de klant te verrassen. Je ziet dat het niet helemaal gelukt is om alles op tijd weg te krijgen gisteren. Dat wordt even de prioriteiten herindelen. Je team komt er zo aan en die moeten natuurlijk wel weten waar ze vandaag voor gaan.

Iedereen gaat aan de slag en jij natuurlijk ook. Je helpt mee in de verwerking van de garanties. Meteen een goed moment om aan de slag te gaan met de coaching. Samen met één van onze medewerkers kijk je mee en je geeft hem een aantal tips. Hij geeft je weer wat tips terug. Mooi, iedereen weer wat geleerd!

Aan het einde van de ochtend beoordeel je een fietscomputer die is binnengekomen via een garantieaanvraag. Je twijfelt over het probleem en belt de leverancier voor advies. Zij vertellen dat je het mag vervangen en de klant blij kan maken met een nieuw toestel! Je zet alles goed in de bestelling van de klant en stuurt een leuk mailtje dat hij een nieuw toestel krijgt. Daarna regel je alles aan de achterkant in het systeem zodat de collega’s van logistiek en administratie ook weten dat er kosteloos een nieuw toestel aankomt. Zo kan de klant weer snel op weg!

Dan is het tijd voor de lunch! Je bakt een paar tosti’s en daarna ga je er weer fris tegenaan!

Na de lunch heb je twee coachingsgesprekken staan met collega's uit je team. Samen ga je in gesprek om de voortgang te bespreken. Jullie kijken waar de medewerker tegenaan loopt en wat er juist allemaal goed gaat. Ook weet je jouw collega uit te dagen om eens buiten zijn comfort zone te stappen, daar gebeuren tenslotte de mooiste dingen! Na een uurtje loopt de medewerker weer met nieuwe motivatie en praktische handvatten weg. Het doel is bereikt. Wanneer je terug bent op de werkvloer krijg je een vraag van een collega over een situatie die helemaal spaak lijkt te lopen. De fabrikant geeft niet thuis. Samen ga je op zoek naar de oplossing voor de klant. Je hebt een paar suggesties waarmee je de klant blij kunt maken. Je collega gaat er meteen mee aan de slag.

In de middag heb je nog een gesprek met onze engineer. Een procedure in ons systeem werkt niet helemaal lekker. Je legt je probleem uit en samen met de engineer ga je op zoek naar een oplossing. Niet alles kan meteen opgelost worden, maar het staat op de lijst. Even mededelen aan je team, zodat ze weten dat er iets mee gebeurt. Communicatie blijft belangrijk.

Zo, het einde van de werkdag is in zicht. Nog even de tussenstand opmaken en alles klaarzetten voor morgen zodat iedereen morgen weer fris aan de slag kan!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent 38 uur per week beschikbaar.

 • Technische kennis van fietsen, onderdelen en verwante producten is geen must, maar wel een pré.

 • Je hebt ervaring in het aansturen en coachen van een team.

 • Je hebt kennis en ervaring met administratieve werkzaamheden en processen.

 • Je bent een servicegerichte teamplayer.

 • Kennis van consumentenrecht is een pré.

 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

 • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau.

 • Hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf.

 • Een contract voor 38 uur per week.

 • De bandbreedte van het salaris is tussen de 2534 en 2893 euro bruto per maand op basis van 38 uur per week. De indeling is afhankelijk van kennis en ervaring.

 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

 • Reiskostenvergoeding (bij een afstand groter dan 20 km).

 • Pensioenregeling.

 • Korting op ons gehele assortiment. Handig als je weer staat te watertanden in onze Superstore.

 • Een bedrijf waar werken leuk is en we iedere dag een stapje beter worden.

 • We beginnen met een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om te verlengen bij gebleken geschiktheid.


Mocht jij ons peloton willen komen versterken, dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter, Aafje.

Aafje is te bereiken via telefoonnummer 06-39530062.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!