Skip to content

Teamhoofd Assemblage

Oosterhout GLDWerkplaats

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij één van de grootste- en snelst groeiende (online) fietsenwinkels binnen de Benelux en dat in een dynamische omgeving en in een jong team?


Ben jij een people manager, iemand die personele uitdagingen van ver ziet aankomen en in staat om een team neer te zetten welke zich iedere dag wil verbeteren? Dan ben jij ons nieuwe Teamhoofd die wij voor onze afdeling Assemblage zoeken!

 Zonder Teamhoofd kunnen we dit natuurlijk niet realiseren. Kom jij bij ons deze nieuwe ploeg op zetten en aansturen? In de functie van Teamhoofd draait alles om het team en de teamleden en ben jij degene die de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Assemblage coördineert om de dagelijkse gestelde doelen te realiseren.  Je geeft leiding aan de Assemblage Medewerkers en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de ontwikkeling van de teamleden.

Je komt te werken op onze afdeling Assemblage welke gesitueerd is op misschien wel de mooiste werkplek binnen heel Mantel in ons gloednieuwe Logiestieke Centrum in Oosterhout (GLD).

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je bent ruim op tijd voor aanvang van je dienst en begint met de voorbereiding voor de dagstart. In de dagstart worden de taakverdeling en uitdagingen besproken voor die dag. Je controleert of de planning voor de aankomende periode aansluit op de capaciteit en verwerkt de urenadministratie van de vorige dag.

Een teamlid die recent is gestart, geeft aan dat hij wat extra uitleg over een bepaalde afstelling zou willen krijgen. Doordat jij de kwaliteiten van de individuele teamleden kent, koppel jij hem aan een ervaren Senior Assemblage Medewerker welke dit haarfijn kan uitleggen. Met regelmaat heb jij overleg om erachter te komen welke teamleden enige verdieping kunnen gebruiken. Dit initieer jij en jij zorgt voor extra scholing waar nodig.

Tijdens het eten heb je een gesprek met een teamlid over haar aanstaande vakantie. Tijdens het gesprek komt er aan het licht dat het teamlid graag een dag in de week van dienst zou wisselen. Na het eten bespreek je dit met hem/haar in een periodiek 1-op-1 gesprek en maak je hier na afloop een gespreksverslag van. Deze verstuur je per e-mail naar je collega Teamhoofd om de mogelijkheden te bekijken voor het wisselen van die dienst en wat hier de consequenties van zijn.

Zelfs s´avonds blijken er kandidaten te zijn die het waarderen om een sollicitatiegesprek te kunnen voeren. Jij hebt deze goed voorbereid, maar twijfelt licht aan de kwaliteiten van de kandidaat. Samen met hem bespreek je de mogelijkheid om een dagdeel mee proef te draaien waardoor deze twijfel misschien weggenomen kan worden. Voor de koffie merk je dat het tempo van assembleren niet aansluit bij de gestelde doelen van deze dienst. 


Tijdens de koffiepauze spreek je een aantal dragende teamleden en weet je bij hen de juiste snaar te raken. De laatste uren van de dienst zie je dat de output een enorm vlucht neemt en dat de doelen zelfs worden overtroffen.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau;

 • 2-5 jaar werkervaring als leidinggevende (bij voorkeur in een productieomgeving);

 • Je bent doordeweeks fulltime beschikbaar, flexibel ingesteld en je werkt nauwkeurig;

 • Je bent in staat formele gesprekken te voeren en overleggen te leiden;

 • Je beschikt over technisch inzicht en analytisch vermogen;

 • Je hebt gedegen computervaardigheden en kennis van Google Workspace;

 • Je weet een team en teamleden te laten presteren en excelleren.


Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 38 uur;

 • Een marktconform salaris. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.

 • 24 vakantiedagen;

 • Eventuele reiskostenvergoeding;

 • Pensioenregeling;

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk! Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel.


Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag ons peloton komt versterken!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter, Chris. 

Chris is te bereiken via telefoonnummer: 06-821 916 38.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.