Teamhoofd Assemblage

Nederland, Gelderland, ArnhemWerkplaats

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij één van de grootste- en snelst groeiende (online) fietsenwinkels binnen de Benelux en dat in een dynamische omgeving en in een jong team?


Ben jij een people manager, iemand die personele uitdagingen van ver ziet aankomen en in staat om een team neer te zetten welke zich iedere dag wil verbeteren? Dan ben jij ons nieuwe Teamhoofd voor de late dienst die wij voor onze afdeling Assemblage zoeken!


In de functie van Teamhoofd draait alles om het team en de teamleden en ben jij degene die de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Assemblage coördineert om de dagelijkse gestelde doelen te realiseren. Je geeft leiding aan de Assemblage Medewerkers tijdens de late dienst en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de ontwikkeling van de teamleden.

Je komt te werken binnen onze afdeling Assemblage welke nu nog gevestigd is in Arnhem Zuid tegenover onze Superstore in Arnhem, maar medio 2022 gaan we verhuizen richting Oosterhout (Park15).


Hoe ziet je werkdag eruit?

Je bent ruim op tijd voor aanvang van de late dienst aanwezig om de overdracht met je collega Teamhoofd door te nemen. Je begint de dienst met een dagstart waarin de taakverdeling en uitdagingen voor de dienst worden besproken. Je controleert of de planning voor de aankomende periode aansluit op de capaciteit en verwerkt de urenadministratie van de vorige dag.

Een teamlid die recent is gestart, geeft aan dat hij wat extra uitleg over een bepaalde afstelling zou willen krijgen. Doordat jij de kwaliteiten van de individuele teamleden kent, koppel jij hem aan een ervaren Assemblage Medewerker welke dit haarfijn kan uitleggen. Met regelmaat heb jij overleg om erachter te komen welke teamleden enige verdieping kunnen gebruiken. Dit initieer jij en jij zorgt voor extra scholing waar nodig.

Tijdens het eten heb je een gesprek met een teamlid over haar aanstaande vakantie. Tijdens dit gesprek komt er aan het licht dat het teamlid graag een dag in de week van dienst zou wisselen. Na het eten bespreek je dit met haar in een periodiek 1-op-1 gesprek. Je maakt een gespreksverslag en verstuurt deze per e-mail naar je collega Teamhoofd om de mogelijkheden te bekijken voor het wisselen van die dienst en wat hiervan de consequenties van zijn.

Deze avond heb jij een sollicitatiegesprek gepland met een kandidaat voor Assemblage. Jij hebt het gesprek goed voorbereid, maar twijfelt licht aan de kwaliteiten van de kandidaat. Samen met hem bespreek je de mogelijkheid om een dagdeel mee proef te draaien waardoor deze twijfel misschien weggenomen kan worden. Ook hiervan maak jij een gespreksverslag zodat de andere Teamhoofd hiervan op de hoogte is.

Gedurende de avond merk je dat het tempo van assembleren niet aansluit bij de gestelde doelen van deze dienst. Tijdens de koffiepauze spreek je een aantal dragende teamleden en weet je bij hen de juiste snaar te raken. De laatste uren van de dienst zie je dat de output een enorm toeneemt en dat de doelen zelfs worden overtroffen.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau;

 • 2-5 jaar werkervaring als leidinggevende (bij voorkeur in een productieomgeving);

 • Je bent doordeweeks fulltime beschikbaar van 15:00 -23:00 uur, flexibel ingesteld en werkt nauwkeurig;

 • Je bent in staat formele gesprekken te voeren en overleggen te leiden;

 • Je beschikt over technisch inzicht en analytisch vermogen;

 • Je hebt gedegen computervaardigheden en kennis van Microsoft Office;

 • Je weet een team en teamleden te laten presteren en excelleren.


Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 38 uur;

 • Een marktconform salaris. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. Uiteraard ontvang je een toeslag wanneer je in de avonden of op de zondag werkt;

 • 24 vakantiedagen;

 • Eventuele reiskostenvergoeding;

 • Pensioenregeling;

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk! Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel.

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag ons peloton komt versterken!


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter, Aafje, via telefoonnummer: 06-39530062.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.