Skip to content

Storemanager

Arnhem€ 3.465 - € 4.134 per maandWinkel

Functieomschrijving

Voor onze Superstore in Arnhem zijn wij op zoek naar een nieuwe Storemanager!


Wat ga je doen als Storemanager?

Een nieuwe week betekent nieuwe kansen. Je maakt eerst je dagelijkse ronde door de winkel en zegt al je collega’s gedag, want jij wil weten hoe hun weekend was en of er nog bijzonderheden zijn. Je kijkt natuurlijk ook met een kritische blik naar hoe jouw winkel erbij staat. Deze input gebruik je weer in je overleg met je Floormanagers.


Nadat je je agenda voor de week hebt doorgenomen, start je met je checks voor deze week op basis van de managementinformatie. Dan volgt je overleg met de Floormanager van de afdeling Parts en Wear. Jullie nemen de vaste wekelijkse punten door en de Floormanager geeft aan dat hij vindt dat de personeelsplanning efficiënter kan worden ingericht. Samen bespreken jullie hoe jullie de planning kunnen optimaliseren.


Na het overleg loop je de winkel in en spreek je een klant aan met de vraag of alles naar wens is. Jij bent immers altijd op zoek naar verbeterpunten om de klanttevredenheid van jouw winkel naar een nog hoger niveau te brengen. Deze keer hoor je een puntje van kritiek. Geen probleem, want je hebt nu juist bruikbare input om mee aan de slag te gaan om het de volgende keer weer beter te doen.


Na de lunch neem je samen met de Recruiter de nog openstaande vacatures door en stel je een vraag over de indiensttreding van een nieuwe collega. Samen sparren jullie over extra wervingsmogelijkheden in de regio voor de openstaande vacature van Monteur.


Vandaag heb je ook je maandoverleg met je collega Storemanagers. Jullie maken een plan voor het nog openstaande punt in de RI&E. Het gaat deze keer over de implementatie van het ontruimingsplan die in alle winkels op dezelfde wijze geïmplementeerd moet worden.


Tenslotte werk je de rapportages van afgelopen maand bij. Hiermee zorg je dat jouw collega’s op de hoogte zijn over de resultaten van afgelopen maand.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Je haalt het maximale uit jouw mensen door te inspireren en te motiveren

 • Je bent ondernemend, gedreven, hands-on en analytisch sterk

 • Je bent 38 uur, 5 dagen per week flexibel inzetbaar. Werken in het weekend is voor jou geen enkel probleem

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau

 • Je hebt leidinggevende ervaring


Werken bij Mantel als Storemanager betekent

 • Een contract van 38 uur per week

 • Een salaris van €3465 tot €4134 bruto per maand. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. 

 • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)

 • Interne trainingen met de focus op fietskennis en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)

Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.


Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Dan neemt je leidinggevende contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!


Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Aafje.

T: +31 (0)6 39530062

E: vacatures@mantel.com


We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Gelderland, Arnhem
€ 3.465 - € 4.134 per maand
Winkel