Skip to content

Senior Assemblage Medewerker

Oosterhout GLDWerkplaats

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flinke kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor ons Distributiecentrum in Oosterhout GLD, zijn wij daarom op zoek naar een Senior Assemblage Medewerkers. Als Senior Assemblage Medewerker zorg jij ervoor dat alle klanten goed én veilig de fiets op kunnen stappen.


Beschik jij over twee rechterhanden, technisch inzicht en vind jij het leuk om jouw kennis en ervaring te delen? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen als Senior Assemblage Medewerker?

Als Senior Assemblage Medewerker zorg jij er samen met jouw team voor dat de nieuw binnengekomen fietsen direct in perfecte staat overhandigd kunnen worden aan de klant of winkel. In het team waar je komt te werken zijn jullie samen verantwoordelijk voor het op peil houden van de verkoopbare voorraad. Al de geassembleerde fietsen welke jij samen met jouw team hebt opgebouwd, worden graag door Mantel verkocht!


Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zo goed en efficiënt mogelijk assembleren van de nieuw binnengekomen fietsen. Dit doe je aan de hand van een daarvoor opgestelde checklist. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor jouw teamleden als zij vragen hebben over of hulp nodig hebben bij het assembleren. Je coacht je collega’s en motiveert ze om ervoor te zorgen dat de afgesproken kwaliteit en output wordt behaald. Ook voorzie je het Teamhoofd van input omtrent de behoefte aan extra training en opleiding van jouw teamleden.


Je komt te werken binnen onze gloednieuwe Assemblage afdeling die is gevestigd in Park 15 in Oosterhout (GLD).

De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30, wij zijn 7 dagen in de week open.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt ruime ervaring met het assembleren / repareren van fietsen bij voorkeur in een productieomgeving

 • Je woon- / werkafstand is maximaal 25 km van Oosterhout GLD

 • Je beschikt over twee rechterhanden en technisch inzicht

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met productiewerk

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent in staat iets over te brengen

 • Het spreken en begrijpen van de Nederlandse taal is een vereiste

 • Je bent gewend om te werken in een dynamische productie omgeving

 • Je bent stressbestendig, werkt netjes, secuur en efficiënt!


Wat bieden wij jou?

 • De bandbreedte van het salaris is € 13,77 tot € 14,80 bruto per uur. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.

 • Je ontvangt uiteraard een toeslag van 85% wanneer je op zondag werkt

 • Je krijgt 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

 • Eventuele reiskostenvergoeding

 • Pensioenregeling

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk! Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel.


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor de functie Assemblage Medewerker kom je een dagje proefdraaien. Als dit aan beide kanten positief is, krijg je daarna een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Leonie.

T: +31 (0)6 51 56 10 84

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Gelderland, Oosterhout GLD
Werkplaats