Skip to content

Registratie Medewerker (late dienst)

Oosterhout GLDLogistiek

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flink kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor onze Distributiecentrum in Oosterhout GLD zoeken wij daarom een enthousiaste Registratie Medewerker (late dienst)!


Wat ga je doen als Registratie Medewerker (late dienst)?

Je zorgt ervoor dat hetgeen wat ontvangen wordt er ook volgens de norm uitziet. Dagelijks komt er een groot aantal producten binnen welke jij secuur op de correcte inkooporder verwerkt zodat alles op voorraad en snel verkoopbaar is. Jouw bijdrage zal er onder andere voor zorgen dat leveranciers graag bij ons leveren!

Als Registratie Medewerker ben je bij Mantel werkzaam binnen een dynamische omgeving en enthousiast team. Er wordt gewerkt in vroege en/of late diensten. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een Registratie Medewerker voor de late dienst. Deze diensten zijn van 15:00 uur tot 23:00 uur.

Hoe kan je werkdag eruit zien?

Je start de dag met een kop koffie en maakt een praatje met je collega’s. Daarna is het tijd om de goederen die worden geleverd te ontvangen. Jij controleert de inhoud van de ontvangen zendingen, de producten en verpakking, op juistheid in aantallen en kwaliteit. Aan de hand van de daarvoor bestemde ontvangst, registreer jij de ontvangen producten in onze voorraad. Vervolgens zal er in het systeem nagegaan moeten worden of alles openstaat om de ontvangen leveringen in te klaren. Je voorziet de fysieke bestellingen met de datum van binnenkomst en het Backoffice ontvangst- en ordernummer.

Afwijkingen tussen inkoopbestelling, fysiek geleverd en vice-versa worden bijgehouden en doorgezet naar de desbetreffende afdeling. Er is bijvoorbeeld contact met Inkoop bij problemen zoals; foutieve aantallen, een verkeerde EAN of een verkeerd geleverd product.

Na de pauze is het tijd de administratie bij te werken zoals de registratie van dagelijkse emballage standen en de levertijden van de leveranciers. Daarna ga je verder met het openen van de inkoopbestelling in Backoffice en je scant vervolgens de producten. Tenslotte worden de gescande producten gelabeld en klaargezet om te worden ingeruimd.

Aan het einde van de dag check je nog het overzicht van de interne bestellingen. Alle binnenkomende en uitgaande stroom van interne bestellingen zijn correct afgehandeld. Dat betekent voor jou dat het tijd is om de dag af te ronden en naar huis te gaan!

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

  • MBO werk- en denkniveau

  • Je vindt het geen probleem fysiek bezig te zijn in een dynamische omgeving

  • De afwisseling tussen het zelfstandig werken en in teamverband ligt je goed

  • Je bent verantwoordelijk, secuur en stressbestendig


Werken bij Mantel als Registratie Medewerker betekent

  • Een contract van 32 tot 38 uur per week

  • Een salaris van € 2224 tot € 2348 bruto per maand. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon. Op de zondag en feestdagen ontvang je een toeslag van 85% procent.

  • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)

  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

  • Een passende Mantel outfit

  • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Leonie.

T: +31 (0)6 51 56 10 84

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Gelderland, Oosterhout GLD
Logistiek