Skip to Content

Recruitment Marketeer

Nederland, Gelderland, ArnhemMarketing

Functieomschrijving

Als je een blik werpt op onze werkenbij pagina zie je dat we veel nieuwe toppers zoeken om ons peloton te komen versterken. Mantel groeit namelijk als kool! We zoeken een creatieve en ondernemende Recruitment Marketeer die ons mooie merk laat opvallen tussen al het geweld op de arbeidsmarkt.


Wat doe je?

Jij bent er verantwoordelijk voor om zoveel mogelijk geschikte kandidaten te laten solliciteren op onze vacatures én dat mensen enthousiast worden over werken bij Mantel, ook als de juiste vacature nu (nog) niet online staat! Dit doe je door specifieke wervingscampagnes gericht op vacatures, maar ook door ‘employer branding’ gericht op het nog aantrekkelijker maken van ons merk.

Hoe kan je dag eruit zien?

Je begint je dag met een lekkere kop koffie en opent je mail. Je leest dat er een kijkdag gepland staat voor het Mantel-peloton waar alle toppers mogen kijken hoe het nieuwe logistieke centrum eruit komt te zien. Jij ziet meteen een kans: dit moeten we ook opzetten voor de vacatures die we daar hebben! Je werkt meteen een plan uit en bedenkt wie je daar allemaal bij moet betrekken en wat je precies nodig hebt om een succesvol wervingsevent op te zetten. Niks is te gek! Je bedenkt ook hoe je dit gaat vermarkten om er een zinderend succes van te maken!

Na een stevige lunch en een nog steviger potje tafeltennis schuif je aan bij het Marketingoverleg. Daar geef je een update over de lopende wervingscampagnes en -evenementen en deel je de cijfers. Welke campagnes en events zijn succesvol en welke niet. En, niet onbelangrijk, waarom werken ze wel en niet. De 100 sollicitanten op je wervingscampagne voor Assemblagemedewerker worden door de Recruiters opgepakt; zij voeren de persoonlijke intakegesprekken.

Na de nieuwe ideeën waarover je hebt gespard met je Marketingcollega’s ga je aan de slag met een doelgroepenanalyse voor onze Klantenservice vacatures. Wat voor soort mensen zoeken we daar en hoe kun je die het beste bereiken? Om dit boven tafel te krijgen doe je onderzoek door allerlei kanalen aan te boren. Van gesprekken met een paar Servicetoppers tot ‘Google is your friend’! Aan het einde van de dag werk je de KPI’s nog even bij. Wat zijn het afgelopen kwartaal de costs per hire geweest? Hoeveel sollicitanten zijn uitgenodigd voor een gesprek en hoeveel daarvan zijn uiteindelijk aangenomen? Door dit in beeld te brengen weet je of je op het goede spoor zit! Nog even een paar mailtjes beantwoorden en vervolgens spring je op je fiets en sjees je naar huis. Morgen weer een nieuwe dag!


Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau, achtergrond Marketing- Communicatie of vergelijkbaar;

 • Een flinke overdosis aan creativiteit en gekke ideeën;

 • Je denkt buiten de gebaande paden en bent niet bekend met de standaard wervingsmiddelen;

 • Je bent goed in pionieren;

 • Je bent goed in het kijken naar anderen. Toffe ideeën maak je nóg toffer zodat ze bij ons merk aansluiten;

 • Je hebt affiniteit met (online) brand marketing en social media;


Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan binnen een ambitieuze en gezellige afdeling. Je bent officieel onderdeel van het Marketingteam, maar je werkt veel samen met HR en Recruitment;

 • De kans om ons mooie merk als werkgever op de kaart te zetten en heel veel mensen enthousiast te krijgen voor het werken bij Mantel!;

 • De bandbreedte van het salaris is van €2731 tot €3164 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband;

 • Een contract van 24 tot 32 uur;

 • Een zakelijke laptop;

 • Mogelijkheid om thuis te werken;

 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

 • Eventueel een reiskostenvergoeding;

 • Vrijdagmiddagborrel met bier, tafelvoetbal en tafeltennis;

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk.

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Chris.

Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-82191638.