Operations Manager

Nederland, Gelderland, OosterhoutLogistiek

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij één van de grootste- en snelst groeiende (online) fietsenwinkels binnen de Benelux?


Heb je ervaring als leidinggevende, teamleider of shift manager in de logistiek en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan zijn we op zoek naar jou!


Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het algehele productieproces binnen ons nieuwe distributiecentrum. Je weet de bedrijfsdoelstellingen voor de korte- en lange termijn tastbaar te maken. Vervolgens vertaal je deze naar KPI´s en werkt ze uit in een jaarplan. Dagelijks ben je bezig met het aansturen, beoordelen, coachen en ontwikkelen van onze teamhoofden. Daarnaast signaleer je knelpunten en stel je verbeteringen voor en voert deze uit.


Medio 2022 gaan we verhuizen richting Oosterhout (Park15).


Hoe ziet je werkdag eruit?

Eerst heb je een overleg met de Teamhoofden en de Warehouse Manager over alle productieprocessen. Jullie bespreken de voortgang en kijken waar er processen efficiënter ingericht kunnen worden. Ook bespreken jullie de prognoses om te bepalen of jullie de productie- en capaciteitsplanning kunnen optimaliseren. Na het gesprek maak je gelijk een gespreksverslag voor het management


Vervolgens heb je een coachingsgesprek met één van je Teamhoofden. Jullie bespreken wat er goed gaat en welke ontwikkelingspunten er zijn. Je geeft haar gelijk wat tips waarmee ze direct aan de slag kan in de praktijk.


Na de lunch staat er een afspraak gepland met de Warehouse Manager en Business-Analist Logistiek. Jij hebt onlangs een verbetervoorstel voor het assemblageproces opgesteld. Hiervoor is inmiddels een nieuwe functionaliteit gebouwd en getest welke klaarstaat voor implementatie. Allereerst bespreken jullie de test procedure waarna vervolgens de implementatie wordt uitgedacht en doorgenomen. De implementatie koppel jij op jouw beurt weer terug naar desbetreffende Teamhoofd. Zijn afdeling is tenslotte degene die er mee dient te werken.


Middags heb je nog een overleg staan met de Teamhoofden van de afdeling Assemblage. Ze hebben aangegeven er qua bezetting niet helemaal meer uitkomen. Jullie bekijken en bespreken de mogelijkheid van het toevoegen van een extra parttime Teamhoofd. Ook check je of hiervoor interne kandidaten beschikbaar zijn. Na het overleg werk je dit voor jezelf uit en kijkt of er nog andere mogelijkheden zijn om dit af te vangen.


Omdat je al een tijd niet s´avonds aanwezig bent geweest, stop je vandaag iets eerder zodat je morgen wat langer kunt blijven. Dan spreek je de mensen die in de avonddienst werkzaam zijn ook weer eens.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;

 • Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring als leidinggevende (bij voorkeur in een productie of logistieke omgeving);

 • Je bent doordeweeks fulltime beschikbaar, flexibel ingesteld en je werkt nauwkeurig;

 • Je bent in staat op strategisch niveau na te denken en durft keuzes te maken;

 • Je bent in staat formele gesprekken te voeren en overleggen te leiden;

 • Je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving en bent in staat te schakelen van managementniveau tot werkvloer;

 • Je beschikt over analytisch vermogen;

 • Je bent sterk in het bouwen van een team en het coachen van leidinggevenden.


Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 38 uur;

 • De bandbreedte van het salaris is 2972 tot 3509 euro bruto per maand op basis van 38 uur per week. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. Uiteraard ontvang je een toeslag wanneer je in de avonden of op de zondag werkt;

 • 24 vakantiedagen;

 • Eventuele reiskostenvergoeding;

 • Pensioenregeling;

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk! Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel.


Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je ons peloton komt versterken! 


Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter, Maikel.
Maikel is te bereiken via telefoonnummer: 0682191638.Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.