Skip to content

Meewerkend Voorman Replenishment

Oosterhout GLD€ 2.367 - € 2.537 per maandLogistiek

Functieomschrijving

 32 - 38 uur per week

💰 €2.367 - €2.537 per maand

🏖 24 vakantiedagen

Voor ons Distributiecentrum in Oosterhout zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman Replenishment!

Al onze producten worden door het team Replenishment ingeruimd in onze stellingen in ons Distributiecentrum. Dit gebeurt op een reachtruck of op een ept. Hierbij is secuur werken van groot belang. Op onze automatische picktruck zijn jullie een groot gedeelte van de dag bezig om fietsen te picken voor onze assemblage afdeling. Je hebt uiteraard een kritische blik en let op de kwaliteit van geleverde producten en meldt eventuele onregelmatigheden. De nieuwe fietsen worden, nadat er een extra controle is op uitgevoerd, ook door jullie klaargezet voor de verzending. Ook de aanvulling van fietsen richting de winkels wordt door team Replenishment verzorgd. Daarnaast dragen jullie zorg voor de inventarisatie. De grootvakstellingen en eventueel een pallet worden door middel van een scanner geteld en bevestigd. Efficiëntie en kwaliteit zijn de sleutelwoorden binnen jouw team, samen zoeken jullie continu naar verbeteringen in het logistieke en productieproces.

Wat ga je doen als Meewerkend Voorman Replenishment?

Elke dienst ben je als één van de eerste binnen. Voordat de dagstart begint, neem je met jouw Teamhoofd door of er vandaag extra aandachtspunten zijn. Zodra de rest van de collega’s ook aanwezig zijn, beginnen jullie met de dagstart waarin de bijzonderheden van vandaag aan bod komen.

Wanneer je collega's ergens tegenaan lopen, zorg jij voor een werkbare oplossing. Je constateert het probleem en lost het op coachende wijze op. Zo help je de collega op positieve wijze weer op weg zodat deze de volgende keer zelfstandig aan de slag kan.

Na de pauze met je collega’s, neem je een kijkje bij de nieuwe collega die vanochtend begonnen is. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat nieuwe medewerkers juist worden ingewerkt en goed worden begeleid. Je vindt het dus belangrijk om te zien hoe het wordt opgepakt en geeft daar waar nodig tips. Alles loopt prima vandaag, dus jij hebt je handen vrij om zelf ook in het proces mee te werken.

Jij bent als Voorman verantwoordelijk voor het tijdig en op de juiste manier uitvoeren van onze processen. Hiervoor heb je in de namiddag nog een overleg met de Voorman of -vrouw van de afdeling Pick/Pack. Jullie hebben gemerkt dat er meer verkoop is op de afdeling Kleingoed. Om voldoende voorraad in de stellingen te hebben, moeten jullie snel schakelen.

Tegen het einde van je dienst loop je nog een ronde over de vloer om te zien of er ergens iets bijgestuurd dient te worden. Je wilt ervoor zorgen dat alles tip-top in orde is. Zo zorg je er ook voor dat de avonddienst goed aan zijn dienst kan beginnen en dat iedereen op de hoogte is van de taakverdeling voor de avonddienst.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau

 • Je bent 38 uur per week beschikbaar waarvan minimaal 1 dag in het weekend en vindt het geen probleem om ook regelmatig tijdens de avonddiensten te werken.

 • Je bent flexibel ingesteld en werkt nauwkeurig

 • Je hebt een analytisch vermogen en bent stressbestendig

 • Ruime ervaring in een logistieke omgeving

 • In het bezit van een reachtruck certificaat of bereid deze te halen

 • Ervaring op een reachtruck is een pré, je zorgt er namelijk ook voor dat onze interne transportmiddelen onderhouden worden

 • Bij voorkeur enige ervaring in een leidinggevende functie


Werken bij Mantel als Meewerkend Voorman Replenishment betekent

 • Een salaris tussen de 2367 en 2537 euro bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek

 • Een contract voor 38 uur per week

 • 24 vakantiedagen

 • Eventuele reiskostenvergoeding

 • Pensioenregeling

 • Een bedrijf waar werken leuk is en we iedere dag een beetje beter willen worden

 • Interne trainingen met de focus op fietskennis en doorgroeimogelijkheden

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment 


Sluit ook aan bij ons peloton!

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen. Als je vragen over deze vacature hebt, kun je contact opnemen met Brent:
📞 Bellen (06-39530062)

📱 Whatsapp

✉️ Mailen (vacatures@mantel.com)We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede vrienden.Oosterhout GLD, Gelderland, Nederland
€ 2.367 - € 2.537 per maand
Logistiek

of