Skip to content

Meewerkend Voorman Pick / Pack

Oosterhout GLD€ 2.367 - € 2.537 per maandLogistiek

Functieomschrijving

Voor ons Distributiecentrum in Oosterhout zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman Pick / Pack!


De afdeling Pick / Pack is de afdeling waar de bestellingen van onze klanten en winkels afgehandeld worden. Alle binnengekomen orders worden hier dagelijks zorgvuldig verzameld en ingepakt zodat ze binnen één werkdag verzonden kunnen worden.


Wat ga je doen als Meewerkend Voorman Pick / Pack?

Elke dienst ben je als één van de eerste binnen. Voordat de dagstart begint, neem je met jouw Teamhoofd door of er vandaag extra aandachtspunten zijn. Zodra de rest van de collega’s ook aanwezig zijn, beginnen jullie met de dagstart waarin de bijzonderheden van vandaag besproken worden.


Wanneer je collega's ergens tegenaan lopen, zorg jij voor een werkbare oplossing. Je constateert het probleem en lost het op coachende wijze op. Zo help je de collega op positieve wijze weer op weg zodat deze de volgende keer zelfstandig aan de slag kan.


Na de pauze met je collega’s, neem je een kijkje bij de nieuwe collega die vanochtend begonnen is. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat nieuwe medewerkers goed worden ingewerkt en goed worden begeleid. Je vindt het dus belangrijk om te zien hoe het wordt opgepakt en geeft daar waar nodig tips. Alles loopt prima vandaag, dus jij hebt je handen vrij om zelf ook in het proces mee te werken.


Jij bent als Meewerkend Voorman verantwoordelijk voor het tijdig en op de juiste manier uitvoeren van onze processen. Hiervoor heb je in de namiddag nog een overleg met de Voorman of -vrouw van de afdeling Replenishment. Jullie hebben gemerkt dat er meer verkoop is op de afdeling Kleingoed. Om voldoende voorraad in de stellingen te hebben, moeten jullie snel schakelen.


Tegen het einde van je dienst loop je nog een ronde over de vloer om te zien of er ergens iets bijgestuurd dient te worden. Je wilt ervoor zorgen dat alles tip-top in orde is. Zo zorg je er ook voor dat de avonddienst goed aan zijn dienst kan beginnen en dat iedereen op de hoogte is van de taakverdeling voor de avonddienst.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau

 • Je bent 38 uur per week beschikbaar waarvan minimaal 1 dag in het weekend en vindt het geen probleem om ook regelmatig tijdens de avonddiensten te werken

 • Je bent flexibel ingesteld en werkt nauwkeurig

 • Je hebt een analytisch vermogen en bent stressbestendig

 • Je hebt ruime ervaring in een logistieke omgeving

 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een leidinggevende functie


Werken bij Mantel als Meewerkend Pick / Pack betekent

 • Een salaris tussen de 2367 en 2537 euro bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek

 • Een contract voor 38 uur per week

 • 24 vakantiedagen

 • Eventuele reiskostenvergoeding

 • Pensioenregeling

 • Een bedrijf waar werken leuk is en we iedere dag een beetje beter willen worden

 • Interne trainingen met de focus op fietskennis en doorgroeimogelijkheden

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment 


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.


Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!


Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Aafje Willemen

T: +31 (0)6 39530062

E: vacatures@mantel.com


We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Gelderland, Oosterhout GLD
€ 2.367 - € 2.537 per maand
Logistiek