Skip to content

Meewerkend Voorman Inbound

Oosterhout GLDLogistiek

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flinke kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor ons Distributiecentrum in Oosterhout zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman Inbound.


Samen met je team zorg je ervoor dat alle producten die binnenkomen op correcte wijze worden geregistreerd en verwerkt in onze voorraad. Je bent scherp op een juiste administratieve afhandeling zodat onze inkooporders precies aansluiten op de factuur. Je hebt een kritische blik en let op de kwaliteit van geleverde producten en meld onregelmatigheden. Efficiëntie is het sleutelwoord binnen jouw team, samen zoeken jullie naar verbeteringen in het werkproces.

Wat ga je doen als Meewerkend Voorman Inbound?

Elke dienst ben je als één van de eerste binnen, mooi op tijd voor de dagstart. Voor de dagstart begint neem je met jouw teamhoofd door of er vandaag extra aandachtspunten zijn. Zodra de rest van de collega’s ook aanwezig zijn, beginnen jullie met de dagstart, waarin de bijzonderheden van vandaag aan bod komen.

Wanneer je collega's ergens tegenaan lopen zorg jij voor een werkbare oplossing. Je constateert het probleem en lost het op coachende wijze op. Zo help je de collega op positieve wijze weer op weg zodat deze de volgende keer zelfstandig aan de slag kan.

Tijdens de pauze eet je gezellig samen met je collega’s. Eenmaal weer aan het werk ga je een kijkje nemen bij de nieuwe collega die vanochtend begonnen is. Jij bent ervoor om te zorgen dat nieuwe medewerkers juist worden in gewerkt en goed worden begeleid. Je vindt het dus belangrijk om te zien hoe het wordt opgepakt. Alles loopt prima, dus jij hebt je handen vrij om zelf ook in het proces mee te werken.

Tegen het einde van je dienst loop je nog een ronde over de vloer om te zien of er ergens iets bijgestuurd dient te worden. Want je wilt ervoor zorgen dat alles tip-top in orde is.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Aantoonbaar MBO werk- en denkniveau

 • Je bent 32-38 uur beschikbaar

 • Je bent flexibel ingesteld en werkt nauwkeurig

 • Je hebt een analytisch vermogen en bent stressbestendig

 • Ruime ervaring in een logistieke omgeving

 • Bij voorkeur enige ervaring in een leidinggevende functie


Werken bij Mantel als Meewerkend Voorman Inbound betekent

 • Een salaris tussen de 2216 en 2382 euro bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek

 • Een contract voor 32 tot 38 uur

 • 24 vakantiedagen

 • Eventuele reiskostenvergoeding

 • Pensioenregeling;

 • Een bedrijf waar werken leuk is en we iedere dag een beetje beter willen worden;

 • Interne trainingen met de focus op fietskennis en doorgroeimogelijkheden

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Chris van Denderen.

T: +31 (0)6 821 91 638

E: vacatures@mantel.com


We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Gelderland, Oosterhout GLD
Logistiek