Skip to content

Medewerker Service & Support (studenten) bijbaan

ArnhemService & Support

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan naast je studie of wil je wat extra’s verdienen in de zomerperiode?! (en daarna)

Sluit je dan aan bij ons peloton!


Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flinke kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor ons hoofdkantoor in Arnhem zijn wij op zoek naar een Medewerker Service & Support.


Wat ga je doen als Medewerker Service en Support?

Je start de werkdag met een goede bak koffie om de boel op scherp te zetten voordat de eerste klant belt. Je bekijkt de nieuw binnengekomen e-mails en ziet meteen een aantal uitdagende vragen. Mooi, daar ga jij je tanden in zetten! Voor jou is namelijk geen vraag te lastig. Wanneer je er even niet uitkomt loop je bij een van je collega's langs om advies in te winnen.

Vervolgens heb je mevrouw Janssen aan de lijn. Haar e-bike geeft een storing, maar ze wil graag het weekend kunnen fietsen. Je vraagt haar om een momentje en je belt meteen met de Werkplaats om te overleggen of er nog een plekje in de planning van vandaag is. Met een beetje passen en meten weten de helden van de werkplaats een plekje vrij te maken. Ze kan vandaag nog langskomen! Je kan mevrouw Janssen verblijden met het goede nieuws en wenst haar alvast veel fietsplezier.

Dan komt er een specialistische vraag over mountainbikes en onderdelen binnen per mail. Het antwoord weet je zo 1, 2, 3 niet en ook met de informatie op onze website kom je er nog niet helemaal uit. Maar, geen paniek! Je loopt even naar een senior medewerker om te overleggen. Hij denkt graag mee en belooft nog voor het einde van de ochtend met een goed antwoord op deze vraag bij je terug te komen. Een fijne samenwerking; zo kun je de klant snel en goed beantwoorden!

Dan is het tijd om even te eten, een rondje buiten te lopen of om de strijd met je collega's aan te gaan tijdens een potje tafelvoetbal. De sfeer is in ieder geval goed, want Service & Support is een energiek, hecht team. Na de pauze kun je weer met nieuwe energie aan het werk!

Je ziet dat afgelopen week een vraag over bezorgtijden al meerdere keren binnen is gekomen. Je zorgt ervoor dat er een duidelijk antwoord geschreven wordt, zodat alle klanten op dezelfde manier geïnformeerd worden. Daarna voeg je de vraag toe aan de veelgestelde vragen op onze digitale Klantenservice pagina.

De tijd is gevlogen; je belt nog met een paar laatste klanten en doet een final check van de dm's op de social kanalen. Dan is het tijd om op de fiets naar huis te gaan. Morgen weer een nieuwe dag!

Vereisten


Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Ervaring met werken op een klantenservice, helpdesk of callcenter (inbound);

 • Je bent een klantgerichte en flexibel ingestelde teamspeler;

 • Je hebt een empatisch vermogen en klantbeleving staat hoog in het vaandel;

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (beheersing van een buitenlandse taal is een pré);

 • Kennis en of affiniteit met fietsen is een pré;

 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;

 • Je bent flexibel inzetbaar, het team Service & Support werkt met een roulatieschema wat in overleg wordt opgesteld. Je bent minstens twee weekenddagen per vier weken beschikbaar om een dienst te draaien;


Werken bij Mantel als (functietitel) betekent

 • Super leuke collega's en een hecht team!

 • Een contract van minimaal 8 uur per week;

 • Flexibele werktijden! Onze afdeling is 7 dagen per week van 10:00 tot 22:00 uur geopend. Je rooster wordt in overleg met jou 4 weken van te voren opgesteld;

 • Een uitdagende baan bij een bedrijf dat hard groeit in binnen- en buitenland;

 • Een salaris van €13,77 tot €14,80 bruto per uur. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon.

 • Na 20.00 krijg je 30% en op zon- en feestdagen krijg je 85% extra!

 • 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur)

 • Als je na de vakantie wil blijven bijverdienen dan kan dat!

 • Interne trainingen met de focus op fietskennis en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Chris van Denderen.

T: +31 (0)6821 916 38

E: vacatures@mantel.com


We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Gelderland, Arnhem
Service & Support