Skip to content

Medewerker Service & Support Duits

ArnhemService & Support

Functieomschrijving

Mantel is aan het groeien! Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland. Om die reden is ons team Service & Support is op zoek naar Duits sprekende versterking! Elke dag komen er veel klantvragen van onze Duitse klanten binnen. Zowel telefonisch, per mail of via onze social media kanalen. Samen met je Duits sprekende collega's zorg je ervoor dat de klantvragen snel, goed én vriendelijk beantwoord worden! Kom jij ons peloton versterken als Medewerker Service & Support Duits?


Hoe ziet je werkdag eruit?

Je start de werkdag met een goede bak koffie om de boel op scherp te zetten voordat de eerste klant belt. Je bekijkt de nieuw binnengekomen e-mails en ziet meteen een aantal uitdagende vragen. Mooi, daar ga jij je tanden in zetten! Voor jou is namelijk geen vraag te lastig. Wanneer je er even niet uitkomt loop je bij een van de specialisten langs om advies in te winnen.

Vervolgens heb je mevrouw Müller aan de lijn. Haar e-bike geeft een storing, maar ze wil graag het weekend kunnen fietsen. Met wat passen en meten weet je de klant op afstand te kunnen helpen! Je kan mevrouw Müller verblijden met het goede nieuws en wenst haar alvast veel fietsplezier. Happiness voor jou én voor de klant!

Een Duitse klant wilt binnenkort op fietstocht gaan in de Eifel. Deze klant heeft er een specialistische vraag over mountainbikes. Het antwoord weet je zo 1, 2, 3 niet en ook met de informatie op onze website en Google kom je er nog niet helemaal uit. Maar, geen paniek! Je loopt even langs een Product Expert om met hem te overleggen. Zo steek je er immers zelf ook wat van op! Hij denkt graag mee en belooft nog voor het einde van de ochtend met een goed antwoord op deze vraag bij je terug te komen. Een fijne samenwerking; zo kun je de klant snel en goed beantwoorden!

Dan is het tijd om even te eten, een rondje buiten te lopen of om de strijd met je collega's aan te gaan tijdens een potje tafelvoetbal. De sfeer is in ieder geval goed, want Service & Support is een energiek, hecht team. Na de pauze kun je weer met nieuwe energie aan het werk!

Je ziet dat afgelopen week een vraag over Duitse bezorgtijden al meerdere keren binnen is gekomen. Je zorgt ervoor dat er een duidelijk antwoord geschreven wordt, zodat alle klanten op dezelfde manier geïnformeerd worden. Daarna voeg je de vraag toe aan de veelgestelde vragen op onze digitale Duitse Klantenservice pagina.

De tijd is gevlogen; je belt nog met een paar laatste klanten en doet een final check van de dm's op de social kanalen. Dan is het tijd om op de fiets naar huis te gaan. Morgen weer een nieuwe dag!


Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je spreekt Duits(native of near native) en Nederlands of Engels.

 • Je begrijpt wat klanten willen en je reageert daarop;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met werken op een klantenservice, helpdesk of callcenter (inbound);

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;

 • Je bent een klantgerichte en flexibel ingestelde teamspeler;

 • Je bent communicatief vaardig;

 • Je hebt affiniteit met fietsen en kennis van fietsen is een pré;

 • Je houdt de zaken graag simpel, bent niet bang voor veranderingen en houdt van werken in een positieve sfeer;

 • Je bent flexibel inzetbaar. Het team Service & Support werkt namelijk met een roulatieschema dat in overleg wordt opgesteld. Als je een avonddienst hebt, ben je de ochtend vrij.  Je bent doorgaans minstens één zaterdag en één zondag per vier weken beschikbaar om een dienst te draaien.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 24 tot 32 uur per week;

 • Flexibele werktijden! Onze afdeling is 7 dagen per week van 10:00 tot 22:00 uur geopend. Je rooster wordt in overleg met jou 4 weken van te voren opgesteld;

 • Een uitdagende baan bij een bedrijf dat hard groeit in binnen- en buitenland;

 • De bandbreedte van het salaris is van €13,46 tot €14,47 bruto per uur. De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring;

 • Super leuke collega’s in een hecht team;

 • 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur per week);

 • Reiskostenvergoeding;

 • Je krijgt een training gespreksvaardigheden;

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk. Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel!

Ben jij die enthousiaste topper die we zoeken? Kom ons team versterken! We ontvangen graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je je wilt aansluiten bij ons peloton en wat je affiniteit met fietsen is. 

 

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met onze Recruiter, Chris.

Chris is te bereiken via: 06 821 916 38.


We zoeken uitdrukkelijk geen freelance vertalers of vertaalbureaus.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!