Skip to content

Medewerker Service & Support

ArnhemService & Support

Functieomschrijving

Ons team Service & Support is op zoek naar versterking! Elke dag komen er veel klantvragen binnen. Zowel telefonisch, per mail als op onze social media kanalen. Samen met je collega's zorg je er voor dat de klantvragen snel, goed én vriendelijk beantwoord worden! Kom jij ons peloton versterken als Medewerker Service & Support? 


Hoe ziet je werkdag eruit? 

Je start de werkdag met een goede bak koffie om de boel op scherp te zetten voordat de eerste klant belt. Je bekijkt de nieuw binnengekomen e-mails en ziet meteen een aantal uitdagende vragen. Mooi, daar ga jij je tanden in zetten! Voor jou is namelijk geen vraag te lastig. Wanneer je er even niet uitkomt loop je bij een van de specialisten langs om advies in te winnen.


Vervolgens heb je mevrouw Janssen aan de lijn. Haar e-bike geeft een storing, maar ze wil graag het weekend kunnen fietsen. Je vraagt haar om een momentje en je belt meteen met de Werkplaats om te overleggen of er nog een plekje in de planning van vandaag is. Met een beetje passen en meten weten de helden van de Werkplaats een plekje vrij te maken. Ze kan vandaag nog langskomen! Je kan mevrouw Janssen verblijden met het goede nieuws en wenst haar alvast veel fietsplezier.


Dan komt er een specialistische vraag over mountainbikes en onderdelen binnen per mail. Het antwoord weet je zo 1, 2, 3 niet en ook met de informatie op onze website kom je er nog niet helemaal uit. Maar, geen paniek! Je loopt even naar boven om met een Productmanager te overleggen. Hij denkt graag mee en belooft nog voor het einde van de ochtend met een goed antwoord op deze vraag bij je terug te komen. Een fijne samenwerking; zo kun je de klant snel en goed beantwoorden!


Dan is het tijd om even te eten, een rondje buiten te lopen of om de strijd met je collega's aan te gaan tijdens een potje tafelvoetbal. De sfeer is in ieder geval goed, want Service & Support is een energiek, hecht team. Na de pauze kun je weer met nieuwe energie aan het werk!


Je ziet dat afgelopen week een vraag over bezorgtijden al meerdere keren binnen is gekomen. Je zorgt ervoor dat er een duidelijk antwoord geschreven wordt, zodat alle klanten op dezelfde manier geïnformeerd worden. Daarna voeg je de vraag toe aan de veelgestelde vragen op onze digitale Klantenservice pagina.


De tijd is gevlogen; je belt nog met een paar laatste klanten en doet een final check van de dm's op de social kanalen. Dan is het tijd om op de fiets naar huis te gaan. Morgen weer een nieuwe dag!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met werken op een klantenservice, helpdesk of callcenter (inbound);
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Je bent een klantgerichte en flexibel ingestelde teamspeler;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt affiniteit met fietsen en kennis van fietsen is een pré;
 • Je hebt een empathisch vermogen en klantbeleving staat hoog in het vaandel;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (beheersing van een buitenlandse taal is een pré);
 • Je bent flexibel inzetbaar. Het team Service & Support werkt namelijk met een roulatieschema dat in overleg wordt opgesteld. Als je een avonddienst hebt, ben je de ochtend vrij. Je bent doorgaans minstens één zaterdag en één zondag per vier weken beschikbaar om een dienst te draaien.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor 24 tot 32 uur per week;
 • Flexibele werktijden! Onze afdeling is 7 dagen per week van 10:00 tot 22:00 uur geopend. Je rooster wordt in overleg met jou 4 weken van te voren opgesteld;
 • Een uitdagende baan bij een bedrijf dat hard groeit in binnen- en buitenland;
 • De bandbreedte van het salaris is van €13,46 tot €14,47 bruto per uur. De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Super leuke collega’s in een hecht team;
 • 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur per week);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Je krijgt een training gespreksvaardigheden;
 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk. Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel!

Ben jij die enthousiaste topper die we zoeken? Kom ons team versterken! We ontvangen graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je je wilt aansluiten bij ons peloton en wat je affiniteit met fietsen is.


Of ken jij die enthousiaste topper die we zoeken? Laat het ons weten! Indien de persoon die je aandraagt wordt aangenomen en zijn proeftijd goed doorkomt, krijg je een Mantel tegoedbon ter waarde van 100 euro. Zorg dat de kandidaat in zijn/haar sollicitatiebrief vermeldt dat hij/zij door jou op de vacature is gewezen. 


Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met onze Recruiter, Chris
Chris is te bereiken via: 06 821 916 38.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!