Skip to content

Manager Service & Support

Arnhem€ 3.465 - € 4.134 per maandService & Support

Functieomschrijving

 38 uur per week

💰 €3.465 - €4.134 per maand o.b.v. 38 uur
🏖 24 vakantiedagen


Een plek waar klanten graag kopen, dat is waar we als Mantel hard voor werken. Een uitstekende service naar klanten mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. In elk contactmoment tussen de klant en Mantel streven wij ernaar de verwachting te overtreffen. Dus werk jij samen met ons team aan een kwalitatief hoogwaardige klantenservice? Wordt dan onze Manager Service & Support.

Service & Support bij Mantel

Bij Mantel bestaat Service & Support uit de afdelingen Klantenservice, Garantie en Backoffice Specialisten. Als Manager Service & Support werk je samen met het team aan de beleving van onze klanten. Samen streven jullie er dag in dag uit naar de verwachting van onze klant in de verschillende fases van de customer journey te overtreffen.
 

Dit ga je doen:

 • Je implementeert best practices en nieuwe strategieën om onze service naar klanten te verbeteren.

 • Je geeft leiding aan cross-functionele projecten om de algehele klantbeleving en het service level te verbeteren.

 • Je weet met het realiseren van projecten invulling te geven aan de strategische koers, met als belangrijkste doel van onze klanten Mantel ambassadeurs te maken.

 • Je ondersteunt bij het oplossen van complexe klantvragen, klachten en escalaties waarbij klanttevredenheid de hoogste prioriteit heeft.

Om dit alles zo goed mogelijk te kunnen doen, ben je betrokken én goed op de hoogte van alle processen binnen de service gerichte afdelingen van Mantel.


Zo zien we jouw functie:

Jouw rol bij Mantel is dus tweeledig. Enerzijds houd je het Service & Support team operationeel en voorzie je samen met het team in de behoeften van interne en externe klanten. Anderzijds zorg je ervoor dat we binnen alle Service & Support afdelingen service verlenen op basis van dezelfde uitgangspunten. Daarom werk je nauw samen met onze Superstores, Servicepunten en Logistiek in het bieden van klantgerichte oplossingen. Jij bent daarmee de verbindende factor en kartrekker van Service & Support binnen Mantel.

Vereisten

Wat bieden we jou?

 • Fietsend naar het werk? Dat kan. Je ontvangt een vergoeding voor elke gefietste kilometer en kunt gedoucht je werkdag beginnen.

 • Werk je graag hybride? Bij ons werk je deels op kantoor en deels thuis, inclusief thuiswerkvergoeding.

 • Ben jij ondernemend? Mantel is een plek waar je vrijheid, vertrouwen en ruimte tot initiatief krijgt om het verschil te maken.

 • Met korting op ons hele assortiment heb je altijd als eerste de nieuwste collectie in huis.

 • Ben je sportief, heb je een druk gezinsleven of ben je vrijwilliger bij de lokale voetbalvereniging? Vind de ideale balans tussen werk en thuis.


Wat breng je mee?

 • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau.

 • Je beschikt over een brede kennis van alle aspecten van klanttevredenheid en bijbehorende processen in een e-commerce omgeving.

 • Je bent communicatief en sociaal vaardig en weet een goede samenwerking te creëren.

 • Je bent in staat om buiten de kaders te denken en beschikt over probleemoplossend vermogen.

 • Je bent in staat om snel te schakelen tussen dagelijkse operatie en projectmatig werken.


Sluit ook aan bij ons peloton!

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen. Als je vragen over deze vacature hebt, kun je contact opnemen met Brent:

📞 Bellen (06-39530062)

📱 Whatsapp

✉️ Mailen (vacatures@mantel.com)

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede vrienden.

Arnhem, Gelderland, Nederland
€ 3.465 - € 4.134 per maand
Service & Support

of