Skip to content

Logistiek Medewerker (Parttime)

Oosterhout GLDLogistiek

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flinke kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor ons Distributiecentrum in Oosterhout GLD, zijn wij daarom op zoek naar Logistiek Medewerkers. Als Logistiek Medewerker zorg jij ervoor dat alle logistieke activiteiten rondom het Distributiecentrum efficiënt geregeld zijn.


 Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar Logistiek Medewerkers die graag in de late dienst werken.

De tijden hiervan zijn van 15:00 tot 23:00 uur. Ná 20:00 uur 30% toeslag!


Óf wil je graag wat bijverdienen op de zaterdag?


Wat ga je doen als Logistiek Medewerker?

Als Logistiek Medewerker start jouw werkdag doordeweeks om 15:00 uur en op zaterdag om 7:00 uur met een kop koffie/ thee en maak je even een praatje met je collega’s. Daarna is het tijd voor de dagstart van de voorman!

Je begint de dag met het inventariseren van de voorraad. Je zorgt dat er voldoende producten in de schappen liggen. Daarna is het tijd om de online orders secuur te picken en zorgvuldig te packen in de juiste bescherming en formaat doos voor onze klanten. Ook verzend je een lijst mee die exact overeenkomt met het fysiek gepickte.

Na de lunch of het avondeten moet de voorraad worden geïnventariseerd en vul je de goederen aan. Met een scanner ruim je de producten netjes en logisch in. Check je bij elke product de EAN- code en tel je bij het inruimen of het aantal overeenkomt met wat aangegeven wordt op de scanner.

Daarnaast zorg je ervoor dat je de werkzaamheden en werkomgeving aan het eind van je werkdag netjes achterlaat. Zo kan je collega voor de volgende dienst weer aan een schone werkplek aanschuiven. Dan is het tijd om de dag af te ronden en naar huis te gaan!

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Beschikbaar doordeweeks in de avonden e/o op zaterdag.
 • Zelfstandigheid en een verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je bent geordend en werkt netjes

 • Werken in teamverband gaat je goed af


Werken bij Mantel als Logistiek Medewerker betekent

 • Een contract van 22 tot 30 uur per week of als weekendkracht een contract van minimaal 5 uur per week

 • Een salaris van €10,47 tot €12,89 bruto per uur. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon

 • Op zon- en feestdagen krijg je een toeslag van 85% en werk je na 20:00 uur dan ontvang je 30% extra!

 • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)

 • Interne trainingen en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Aansluiten bij ons peloton? Laat dan nu je naam, e-mailadres en je telefoonnummer achter, een van onze recruiters zal zo snel mogelijk contact met je opnemen!


Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken.  Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Chris.

T: +31 (0)6 82 19 16 38

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Gelderland, Oosterhout GLD
Logistiek