Skip to content

Logistiek Medewerker (bijbaan)

Oosterhout GLD€ 11,75 - € 13,5 per uurLogistiek

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke actieve bijbaan voor in de avond en/of weekenden? Lees dan gauw verder!


Voor ons Distributiecentrum in Oosterhout (Gelderland) zijn wij op zoek naar Logistiek Medewerkers. Als Logistiek Medewerker zorg jij ervoor dat alle logistieke activiteiten in en rondom het Distributiecentrum efficiënt geregeld zijn. 


Wat ga je doen als Logistiek Medewerker?

Als Logistiek Medewerker start je je werkdag altijd met de dagstart. Tijdens de dagstart bespreek je samen je collega’s en de Meewerkend Voorman de activiteiten en bijzonderheden van deze dag.


Daarna ga je de voorraad inventariseren en vul je de goederen aan. Met een scanner ruim je de producten netjes en logisch in. Je checkt bij elk product de EAN- code en telt bij het inruimen of het aantal overeenkomt met wat aangegeven wordt op de scanner.


Na de lunch of het avondeten is het tijd om de online orders secuur te picken en zorgvuldig te packen in de juiste bescherming en formaat doos voor onze klanten.


Aan het einde van je dienst zorg je er uiteraard voor dat je de werkzaamheden en werkomgeving netjes achterlaat. Zo kunnen je collega’s voor de volgende dienst weer aan een schone werkplek aanschuiven. Dan is het tijd om de dag af te ronden en naar huis te gaan!

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Logistieke ervaring

 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je bent geordend en werkt netjes

 • Werken in teamverband gaat je goed af

 • Flexibele inzetbaarheid, werken in het weekend op de zaterdag is voor jou geen probleem en als je wilt, kun je eventueel door de weeks in de avond ook nog wat extra uren werken


Werken bij Mantel als Logistiek Medewerker betekent

 • Een contract van minimaal 5 uur per week. Je kunt bij ons fulltime werken, maar we zoeken dus ook parttimers voor in het weekend (bij voorkeur op de zaterdag) en de avonden. Wij werken in drie verschillende diensten, van 7:00 tot 15:00 uur, van 15:00 tot 23:00 en van 18:00 tot 23:00 uur

 • Het salaris is van € 11,75 tot € 13,50 bruto per uur. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon

 • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)

 • Interne trainingen en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)

Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt één van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Maikel Klopper

T: +31 (0)6 39530062

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Oosterhout GLD, Gelderland, Nederland
€ 11,75 - € 13,5 per uur
Logistiek