Skip to content

Logistiek Medewerker

UtrechtWinkel

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flinke kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor onze Superstore in Utrecht zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker! Als Logistiek Medewerker zorg jij ervoor dat alle logistieke activiteiten rondom de Superstore efficiënt geregeld zijn!


Wat ga je doen als Logistiek Medewerker?
Je begint de dag met het laden en lossen van de nieuw binnengekomen producten. Je controleert de producten en boekt ze daarna in. Vervolgens sorteer je de producten per afdeling. Daarna beveilig je de producten tegen diefstal en vult de voorraad in de winkel aan.

Na de lunch controleer je de voorraadinventarisaties en verwerk je de op- en afboekingen. Ondertussen zijn er ook een aantal producten geretourneerd in de winkel. Je pickt en scant de producten om ze te verzenden naar het Mantel Distributiecentrum in Oosterhout.

Aan het einde van de middag controleer je of alle logistieke taken vandaag goed verwerkt zijn en check je of alles schoon en opgeruimd is. Daarna ga je met een voldaan gevoel ga je weer naar huis!

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Logistieke ervaring

 • Zelfstandigheid en een verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je bent geordend en werkt netjes

 • Werken in teamverband gaat je goed af

 • Flexibele inzetbaarheid, werken in de weekenden is voor jou ook geen probleem


Werken bij Mantel als Logistiek Medewerker betekent

 • Een contract van 20 tot 24 uur per week

 • Een salaris van €13,51 tot €14,26 bruto per uur. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon. Op zon- en feestdagen krijg je 85% extra!

 • 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur)

 • Interne trainingen en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Aafje.

T: +31 (0)6 39 53 00 62

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Winkel