Skip to content

Kassa- en Servicemedewerker

Arnhem€ 13,64 - € 14,64 per uurWinkel

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij de leukste, grootste en snelst groeiende fietsenwinkel van Nederland? Wij zijn voor onze Superstore in Arnhem op zoek naar een enthousiaste Kassa-Servicemedewerker

Wat ga je doen als Kassa-Servicemedewerker? 

Met een kop koffie neem je plaats achter de balie bij de in- en uitgang van onze mooie Superstore. Als er retouren van de vorige dag liggen, verwerk je die als eerste. Een opgeruimde balie werkt het prettigst. Uiteraard is er altijd tijd voor een vriendelijk welkom voor binnenkomende klanten. Gastvrijheid zit nu eenmaal in je bloed. Tussen de bedrijven door vul je de voorraad van de balie aan.


Vervolgens staat er een klant bij de kassa die twee verschillende banden wil afrekenen. Je vermoedt dat dit niet de bedoeling is. Dus je checkt dit voor de zekerheid eerst even bij de klant.

Na de lunch ga je aan de slag met de administratie. Terwijl je daarmee bezig bent, komt er een klant met een gekke vraag binnen. Zijn nieuwe navigatiesysteem stuurt hem de snelweg op en dat is natuurlijk niet de bedoeling op een racefiets. Samen met de afdeling Parts ga je gelijk op zoek naar een oplossing. Alles om te zorgen dat de klant de winkel met een goed gevoel verlaat!

Aan het einde van de dag ruim je de balie weer mooi op en check je samen met een collega de kassa. Vervolgens spring je weer met een voldaan gevoel op de fiets naar huis!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt bij voorkeur ervaring als Kassamedewerker;

 • Klanten behandel je op de manier zoals je zelf ook behandeld wilt worden;

 • Je bent klant- en servicegericht en denkt in oplossingen;

 • Je bent flexibel inzetbaar en je bent minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar.


Wat bieden wij jou?

 • Een contract van 24 tot 26 uur per week.
 • Een salaris van €13,64 tot €14,64 bruto per uur. De inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon.
 • Een toeslag van 45% op zon- en feestdagen!
 • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)
 • Interne trainingen en doorgroeimogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Een passende Mantel outfit
 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)

Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt onze Recruiter binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!


Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Maikel Klopper

T: +31 (0)6 39 53 00 62

E: vacatures@mantel.com


We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Arnhem, Gelderland, Nederland
€ 13,64 - € 14,64 per uur
Winkel