Skip to Content

Informatie Analist Retail

Nederland, Gelderland, ArnhemTech

Functieomschrijving

Help jij ons met het vertalen van onze retail visie naar IT-innovaties? Zorg jij ervoor dat 250 collega’s in vier Superstores en zeven Servicepunten over een efficiënte en prettige digitale werkomgeving beschikken? En dat we eenvoudig kunnen opschalen naar meer locaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Informatie Analist Retail zorg jij ervoor dat winkel en werkplaats innovaties worden vertaald naar heldere requirements en concrete IT-oplossingen. Je bent onderdeel van ons Tech team, maar je zal ook regelmatig te vinden zijn in de Superstores en Servicepunten. We hebben een eigen systeem gebouwd waarop onze processen draaien en dat stelt ons in de mogelijkheid om snel te innoveren zonder afhankelijkheid van een derde partij. Het is aan jou om samen met het winkelteam te bepalen wat de belangrijkste vervolgstappen zijn in nieuwe configuraties en/of uitbreidingen van ons systeem, zodat 250 collega’s elke dag met intuïtieve en gebruiksvriendelijke systemen werken. Hierdoor hebben ze nog meer tijd om te doen wat zij écht leuk vinden, namelijk klanten adviseren en met fietsen bezig zijn. Je begeleidt verbeteringen en innovaties van begin tot het eind. Ofterwijl vanaf de inventarisatie, prioritering, het ontwerp tot en met testen en implementatie. Daarnaast is het altijd mogelijk om uitstapjes te maken naar andere domeinen, zoals Logistiek, Marketing of E-commerce.

Hoe kan je dag eruit zien?

‘s Ochtends begin je de dag met een kop koffie. Je zwengelt je computer aan, checkt je e-mail en ziet dat er weer een mooie verbetering is voorgesteld door collega’s uit de superstore in Arnhem: een betere zichtbaarheid van QR-codes bij de producten in de winkels. Je leest even door je andere mails en gaat vervolgens aan de slag met het uitwerken van één van jouw projecten: digitale prijskaarten. Voor al onze winkels willen we van papieren prijskaartjes naar een digitale versie. Met een paar collega's ben jij druk met het testen van een aantal setjes die we van potentiële leveranciers hebben ontvangen.

Aan het eind van de ochtend is er een stand-up van ons Tech team. Hierin wordt gedeeld dat één van jouw gewenste verbeteringen, namelijk een vernieuwd kassascherm, klaar staat om in gebruik genomen te worden. Na de stand-up spreken jullie dit samen nog even door en wordt er nog een laatste keer getest.

Daarna is het tijd voor lunch. Je bakt een paar tosti´s en speelt nog even een potje tafeltennis om weer fris de middag in te gaan.

Na de lunch vertrek je naar de superstore in Arnhem. Hier heb je een korte meeting gepland om het nieuwe kassascherm te testen met de gebruikers en om vragen te beantwoorden. Je doet een belletje naar je team op kantoor om de functionaliteit nu ook daadwerkelijk live te zetten en je kijkt die middag nog even mee om te zien of alles werkt zoals zou moeten. Vervolgens schiet je die collega nog even aan van wie je vanmorgen een mailtje hebt gehad. Je bespreekt met hem wat zijn voorstel precies inhoudt en wat dat zou betekenen voor het proces- en systeemwijzigingen.

Voordat je naar huis gaat, check je nog even of er belangrijke e-mails zijn binnengekomen die niet kunnen wachten. Aan het eind van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding.

 • Werkervaring als informatie analist, business analist of soortgelijke functie is een pré.

 • Ervaring met retail is een pré.

 • Je spreekt zowel de taal van de business als van jouw technische collega’s.

 • Je bent analytisch sterk, kunt goed prioriteren en hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken.

 • Je bent in staat om zelf informatie te verzamelen en (data) analyses te draaien.

 • Je bent communicatief vaardig en maakt eenvoudig contact met collega’s.

 • Het schikt je niet af om met onze developers mee te praten over databases, SQL, PHP, HTML5, CSS3 en JavaScript.


Wat bieden wij jou?

 • Een jong en enthousiast team.

 • Een baan bij een snelgroeiend bedrijf met de ambitie de grootste speler te worden.

 • Een contract van 32 tot 38 uur.

 • Een salaris van €2.500 tot €3.150 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Inschaling op basis van opleiding en ervaring.

 • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur.

 • Eventuele reiskostenvergoeding.

 • Pensioenregeling.

 • Vrijdagmiddagborrel met bier, tafelvoetbal en tafeltennis.

 • En uiteraard korting op ons gehele assortiment!


Heb jij interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief!

Mocht je vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter, Chris.
Chris is te bereiken via telefoonnummer: 0682191638.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.