Skip to content

Stagiair(e) HR

ArnhemHR

Functieomschrijving

🧑‍🎓 3e jaars HBO student

🧑‍🔧 Meewerkstage

🚀 Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling


Ben jij een ambitieuze 3e jaars HBO student en op zoek naar een uitdagende meewerkstage op het gebied van Human Resources (HR)? Wil je graag jouw vaardigheden ontwikkelen binnen ons HR-team? Lees dan snel verder!


HR is zoveel meer dan alleen een correcte (salaris)administratie, dat willen we binnen Mantel ook graag laten zien! Een meerwaarde zijn voor onze collega’s, meedenken en handelen met een persoonlijke touch.

Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse HR-activiteiten en projecten. Meewerken betekent bij ons ook echt meewerken, je gaat aan de slag met allerhande HR werkzaamheden. Van het opstellen van arbeidsovereenkomsten tot het doorvoeren van mutaties gedurende het dienstverband. Je bent onderdeel van ons team en we nemen je overal in mee.

Je zult werken met diverse HR-gerelateerde software en tools. Daarnaast zal je onderdeel zijn van HR projecten waarbij we je de kans bieden om bij te dragen aan het schrijven van HR-gerelateerde documentatie en beleidsstukken. Uiteraard staan we open voor jouw ideeën en suggesties om onze HR activiteiten te versterken.


Tijdens jouw stage maak je deel uit van, naar eigen zeggen :-), het leukste HR team! Tijdens jouw stage leren wij je graag alle kneepjes van het vak, maar mag jij ons ook nieuwe dingen leren. Kortom, de ideale plek om je eerste stappen te zetten in de wereld van HR.

Vereisten

Dit ben jij:
Om er zeker van te zijn dat jij straks een fijne en leerzame stageperiode tegemoet gaat, is het belangrijk dat je:

 • Een HBO opleiding in een relevante richting volgt. Denk aan: Human Resource Management, Personeelsmanagement of Bedrijfskunde 

 • Je zit in je derde jaar en je bent op zoek naar een meewerkstage

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift hebt

 • Per februari 2024 beschikbaar bent

 • Zelfstandig bent en graag initiatief neemt

 • Sociaal vaardig bent en makkelijk contact legt met anderen

 • Snel kunt schakelen en de juiste prioriteiten weet te stellen


Dit mag je van ons verwachten:

 • Een meewerkstage van ten minste 6 maanden voor 32-38 uur per week

 • Een aantrekkelijke stagevergoeding van €250 per maand en eventuele reiskostenvergoeding

 • Een allround meewerkstage met ruimte voor een eigen opdracht

 • Een gezellig team in een informele werksfeer

 • Gezellige teamuitjes en borrels

 • Korting op ons gehele assortiment! Handig als je staat te watertanden in een van onze winkels


Ons team
Team HR bestaat uit twee HR medewerkers, twee HR adviseurs, een recruiter, een technisch trainer, een content- en communicatiespecialist en een HR manager. Team HR valt onder het domein People en Experience. Dat betekent dat we nauw samenwerken met andere servicegerichte afdelingen aan de werknemer- én klantbeleving.


Sluit ook aan bij ons peloton!

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen. Als je vragen over deze vacature hebt, kun je contact opnemen met Brent:

📞 Bellen (06-39530062)

📱 Whatsapp

✉️ Mailen (vacatures@mantel.com)


We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede vrienden.

Arnhem, Gelderland, Nederland
HR

of