Skip to content

HR - Adviseur

Arnhem€ 2.950 - € 3.750 per maandHR

Functieomschrijving

 32 - 38 uur per week

💰 €2.950 - €3.750 per maand o.b.v. 38 uur

🎓 Persoonlijk leerbudget


Een plek waar werknemers graag werken, dat is onze missie. Iedere dag weer opnieuw. En daar komt natuurlijk meer bij kijken dan een tafeltennistafel en een biertje na het werk. Wij willen een plek zijn waar mensen uitgedaagd worden, talenten benut worden en de ruimte gevoeld wordt om jezelf te zijn. Een plek waar hard gewerkt wordt, maar ook voldoende ruimte is voor ontspanning.


Lijkt dat je een toffe werkplek? Wordt dan onze HR-Adviseur en bouw hier zelf aan mee.

Dit jaar werken we hard aan de basis. Dat betekent dat we de overgang maken naar een nieuw HRM systeem en de hand leggen aan ons functiehuis. Het idee is dat we vanuit deze basis ruimte krijgen om in 2024 aan andere thema’s te werken zoals bijvoorbeeld vitaliteit, talentmanagement en onboarding. Als HR Adviseur vervul jij hier een belangrijke rol in.


Wat ga je doen?

Naast het adviseren van leidinggevenden en medewerkers bij uiteenlopende HR gerelateerde vraagstukken, werk jij (projectmatig) aan de thema’s zoals hierboven benoemd. En we schieten geen losse flodders, maar werken vanuit een roadmap die je samen met je HR collega's opstelt.


Ons team

Team HR bestaat uit twee HR medewerkers, twee HR adviseurs, een recruiter en een technisch trainer. Team HR valt onder het domein People en Experience. Dat betekent dat we nauw samenwerken met andere servicegerichte afdelingen aan werknemer- en klantbeleving.

Hier krijg je energie van:

 • Een positieve en inclusieve werkcultuur. Jij staat voor een plek waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan en mag zijn;

 • Zichtbaar zijn. Je weet wat er leeft en speelt in de organisatie en bent toegankelijk voor leidinggevenden en werknemers.

 • Samenwerken. Samen bouwen aan een steviger HR fundament. Je durft de waan van de dag soms even te parkeren om vooruit te kijken.

Vereisten

Wat bieden we jou?

 • Fietsend naar het werk? Dat kan. Je ontvangt een vergoeding voor elke gefietste kilometer en kunt gedoucht je werkdag beginnen.

 • Werk je graag hybride? Bij ons werk je deels op kantoor en deels thuis, inclusief thuiswerkvergoeding.

 • Ben jij ondernemend? Mantel is een plek waar je vrijheid, vertrouwen en ruimte tot initiatief krijgt om het verschil te maken.

 • Met korting op ons hele assortiment heb je altijd als eerste de nieuwste collectie in huis.

 • Ben je sportief, heb je een druk gezinsleven of ben je vrijwilliger bij de lokale voetbalvereniging? Vind de ideale balans tussen werk en thuis.


Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau.

 • Bij voorkeur minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring in een HR-gerelateerde functie.

 • Je hebt kennis van HR processen- en wet- en regelgeving.

 • Je bent pro-actief en oplossingsgericht en houdt mensen op de hoogte van waar je mee bezig bent.

 • Een open deur, maar je bent integer en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie

 • Je bent een toegankelijke gesprekspartner voor leidinggevenden- en werknemers;

 • Je beschikt over sterke adviesvaardigheden en empathisch vermogen, kortom: jij weet op verschillende niveaus in de organisatie samen te werken en communiceren.


Sluit ook aan bij ons peloton!

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen. Als je vragen over deze vacature hebt, kun je contact opnemen met Brent:

📞 Bellen (06-39530062)

📱 Whatsapp

✉️ Mailen (vacatures@mantel.com)

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede vrienden.

Arnhem, Gelderland, Nederland
€ 2.950 - € 3.750 per maand
HR

of