Skip to Content

Heftruckchauffeur

Nederland, Gelderland, OosterhoutLogistiek

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij één van de grootste en snelst groeiende (online) fietsenwinkels binnen de Benelux? Dan is dit je kans!

In maart 2022 gaan wij ons nieuwe logistieke centrum in gebruik nemen en zijn we op zoek naar Replenishment Medewerkers! Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat of wil je die graag halen én werk je secuur en heb je een groot verantwoordelijksgevoel? Lees dan snel verder en solliciteer!

Als Replenishment Medewerker ben je bij Mantel werkzaam binnen een dynamische omgeving en enthousiast team. Ons Parts magazijn is nu nog gevestigd in Arnhem Noord, maar medio 2022 gaan we verhuizen richting Oosterhout (Park15). Er wordt gewerkt in vroege en/of late diensten. Alle werkdagen starten deze diensten om 7:00 of 15:00 uur of van 15.00 tot 23.00 uur. Voor deze rol zijn we op zoek naar meerdere collega’s.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Om 14.45 kom je ons gloednieuwe logistieke centrum binnen en begin je met een sterke kop koffie! Voordat je aan je werkzaamheden begint controleer je de truck op eventuele afwijkingen en meld je dit aan je teamhoofd. Je gaat direct aan de slag met het inruimen van de geassembleerde fietsen. Het systeem geeft aan op welke locatie je de fietsen moet inruimen. Je doet dit snel, netjes en secuur!

Om 18.00 is het tijd voor een warme hap! Je maakt een gezellig praatje met je collega’s en als je buik eenmaal rond is ga je weer aan de slag. Je begint eerst met het inventariseren van de voorraad die in de grootvakstellingen liggen. Omdat je de producten toch in je handen hebt zorg direct voor orde en netheid in de opslag.

Vervolgens ga je aan de slag met het verzamelen van de eerste batch fietsen voor de volgende dag die door onze klanten zijn besteld. Jij zorgt ervoor dat deze netjes klaar staan om nog eenmaal gecontroleerd te worden alvorens te worden verstuurd.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Werkervaring in een logistieke omgeving is een pré;

 • Je beheerst de Nederlandse taal;

 • Het werken op grote hoogte vind jij geen probleem;

 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid die te halen.


Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij een sportief bedrijf met leuke collega´s;

 • Een contract van 32 tot 38 uur;

 • De bandbreedte van het salaris is van €2076 tot €2236 euro bruto per maand op basis van 38 uur per week. Inschaling is afhankelijk van je kennis en werkervaring;

 • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;

 • Eventuele reiskostenvergoeding;

 • Pensioenregeling;

 • Vakantiegeld;

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk! Handig als je weer staat te watertanden in het magazijn of in de winkel!

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag ons peloton komt versterken en wat je affiniteit met fietsen is!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter, Chris.

Chris is te bereiken via telefoonnummer: 0682191638.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.