Goederenontvangst- en Registratie Medewerker

Nederland, Gelderland, ArnhemLogistiek

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Goederenontvangst- en Registratie Medewerker voor onze late dienst! Werk jij nauwkeurig en ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Je gaat werken als Goederenontvangst- en Registratie Medewerker. Je zorgt ervoor dat hetgeen wat ontvangen wordt er ook volgens de norm uitziet. Dagelijks komt er een groot aantal producten binnen welke jij secuur op de correcte inkooporder verwerkt zodat alles op voorraad en snel verkoopbaar is. Jouw bijdrage zal er onder andere voor zorgen dat leveranciers graag bij ons leveren!

Als Goederenontvangst- en Registratie Medewerker ben je bij Mantel werkzaam binnen een dynamische omgeving en enthousiast team. Ons Parts magazijn is nu nog gevestigd in Arnhem Noord, maar medio 2022 gaan we verhuizen richting Oosterhout (Park15). Er wordt gewerkt in vroege en/of late diensten. Alle werkdagen starten deze diensten om 7:00 of 15:00 uur.


Hoe kan je werkdag eruit zien?

Je start de dag met een kop koffie en maakt een praatje met je collega’s. Daarna is het tijd om de goederen die worden geleverd te ontvangen. Je controleert de leveringen aan de deur op visuele afwijkingen en aantallen om daarna te tekenen voor ontvangst. Vervolgens zal er in het systeem nagegaan moeten worden of alles openstaat om de ontvangen leveringen in te klaren. Je voorziet de fysieke bestellingen met de datum van binnenkomst en het Backoffice ontvangst- en ordernummer.


Dan is het tijd voor het avondeten en daarna speel je met je collega’s een potje tafelvoetbal om te ontspannen.


Na de het avondeten is het tijd de administratie bij te werken zoals de registratie van dagelijkse emballage standen en de levertijden van de leveranciers. Daarna ga je verder met het openen van de inkoopbestelling in Backoffice en je scant vervolgens de producten. Tenslotte worden de gescande producten gelabeld en klaargezet om te worden ingeruimd.

Aan het einde van de dag check je nog het overzicht van de interne bestellingen. Alle binnenkomende en uitgaande stroom van interne bestellingen zijn correct afgehandeld. Dat betekent voor jou dat het tijd is om de dag af te ronden en naar huis te gaan!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Je vindt het geen probleem fysiek bezig te zijn in een dynamische omgeving;
 • De afwisseling tussen het zelfstandig werken en in teamverband ligt je goed;
 • Je bent verantwoordelijk, secuur en stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij een sportief bedrijf met leuke collega´s;
 • Een contract van 32 tot 38 uur;
 • De bandbreedte van het salaris is van €2152 tot €2272 euro bruto per maand op basis van 38 uur per week. Inschaling is afhankelijk van je kennis en werkervaring;
 • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Eventuele reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Vakantiegeld;
 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk! Handig als je weer staat te watertanden in het magazijn of in de winkel!

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag ons peloton komt versterken en wat je affiniteit met fietsen is!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter, Aafje. Aafje is te bereiken via telefoonnummer: 06-39530062.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!