Skip to content

CFO

ArnhemFinance

Functieomschrijving

Iedereen bij Mantel financieel bewust. Dat wordt jouw missie!

Dat realiseer jij als CFO natuurlijk niet in je eentje. Jij bouwt aan een team waarmee je deze missie volbrengt. Een team dat dicht bij de business staat, die de business verstaat, in staat is om mee te denken en bovenal ook verrast. Je verrast onze collega’s met nieuwe inzichten, kansen en ondernemerschap.


We hebben een gigantische groei doorgemaakt en onze ambitie voor de toekomst is groot. Dat vraagt om een goed fundament. En daar zien wij voor Finance een grote rol weggelegd. Jij maakt van Finance een waardevolle business partner. Niet alleen voor het management, maar voor al onze afdelingen. Jij leidt deze ontwikkeling in goede banen en zorgt er samen met het Managementteam voor dat we als Mantel kunnen groeien.


Dit ga je doen!

Jij neemt het voortouw in de verdere ontwikkeling én vereenvoudiging van de financiële functie bij Mantel. Digitale technologie en datagedreven werken, zie jij hierbij als sleutel tot succes. Jij voelt je senang in de rol van kartrekker. Je zorgt ervoor dat je aangehaakt wordt bij projecten die er toe doen en doorziet de impact op de financiële processen. Je maakt anderen hiervan bewust en werkt zo aan het financiële bewustzijn van je collega’s.
Je neemt initiatief, komt met ideeën, ziet kansen en weet een optimale samenwerking te realiseren met en tussen de verschillende disciplines. En zonder dat je hier bewust op zinspeelt, lever je daarmee een belangrijke bijdrage aan het realiseren van alweer een nieuw product voor onze klanten.


Verder hebben we nog tal van wensen en ideeën, maar zien we in ieder geval een rol voor jou in:

 • Het opstellen van een liquiditeitsprognose die realtime aan onze data gekoppeld kan worden;

 • De implementatie van betalen in termijnen én achteraf betalen;

 • Het optimaliseren van betaaltermijnen bij leveranciers;

 • Inzicht in de kosten per product. Inzicht in de kosten van ieder proces, de keuzes die we maken en inzicht in optimalisaties en kansen.


Zo zien we jouw functie!

Jij denkt verder dan alleen facturen, matchen en de jaarrekening opstellen. Jij ziet Finance als een onmisbare schakel in een groeiend bedrijf. Je stimuleert vernieuwing en innovatie. En zoals gezegd: Iedereen bij Mantel financieel bewust dat is waar we naar streven! Daar past een traditionele slot-op-de-deur financiële afdeling niet bij. Wel een afdeling die samen met onze teams onderneemt, ze gevraagd en ongevraagd van advies voorziet en met nieuwe inzichten en kansen komt. Kortom, jij ontwikkelt het team van een praktisch-ondersteunende afdeling naar de rol van proactieve inhoudelijk-adviserende partner.

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde, relevante academische opleiding in financieel-economische richting

 • Je hebt een goed ontwikkelde visie op de ontwikkeling van organisaties, beleid en veranderprocessen en jouw rol daarin

 • Je beschikt over zeer goede analytische vaardigheden en bent in staat om uit grote hoeveelheden data de juiste stuurinformatie te halen

 • Je bent in staat om diverse databronnen (finance/marketing) aan elkaar te verbinden en daar analyses op los te laten

 • Je hebt goed zicht op de technologische mogelijkheden om processen te optimaliseren

 • Je werkt graag samen en helpt collega's - zowel binnen als buiten jouw team - zich (verder) te ontwikkelen zowel in persoonlijke vaardigheden als financiële kennis

 • Je bent een stevige en stabiele persoonlijkheid met een goed gevoel voor verhoudingen en toont vasthoudendheid in het realiseren van beoogde veranderingen


Maar bovenal pas je bij ons en sta je achter onze kernwaarden. Hou het simpel, voel je verantwoordelijk en sta open voor verandering en omarm het!


Wat bieden wij jou?

 • Een contract van 32 tot 38 uur per week

 • 24 vakantiedagen (op basis 38 uur)

 • Een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding

 • Een enthousiast en gedreven team van fietsspecialisten met passie voor hun vak. Ook als je niet van fietsen houdt, ben je van harte welkom in ons team;-)

 • Een plek waar je vrijheid en ruimte tot initiatief hebt om Finance op de kaart te zetten

 • Voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, want we hebben leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staan

 • En tot slot: korting op ons hele assortiment


Sluit ook aan bij ons peloton!

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen. Als je vragen over deze vacature hebt kun je contact opnemen met Claudia:

Bellen of WhatsApp: +31 (0)6 39530062

Mailen: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede vrienden.Arnhem, Gelderland, Nederland
Finance