Skip to content

Floormanager Servicebalie en Werkplaats

Den Bosch€ 2.921 - € 3.369 per maandWerkplaats

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flinke kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor onze Superstore in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Floormanager Servicebalie en Werkplaats. Als Floormanager Servicebalie en Werkplaats ben jij de schakel tussen de werkplaats en winkel. Jij zorgt dat jouw team alle werkzaamheden goed kunnen uitvoeren en coacht, motiveert en inspireert hen. Samenwerken resulteert namelijk in plezier en kwaliteit, voor zowel het team als de klanten.


Wat ga je doen als Floormanager Servicebalie en Werkplaats?

Samen met je collega ploegleiders ben je als eerste binnen. Jullie evalueren de vorige dag en zorgen dat de leermomenten van die dag omgezet worden in actiepunten.


Zodra alle collega's binnen zijn, start je met je dagelijkse peptalk om iedereen op scherp te zetten. De werkzaamheden worden verdeeld met een paar kleine aanwijzingen. Je hebt je collega’s zo goed getraind dat ze prima zelfstandig uit de voeten kunnen.


Daarna ga je aan de slag met je dagelijkse administratie. Je neemt e-mails in behandeling, controleert de urenregistratie en checkt de dagplanning en roosters. Omdat jij graag problemen voorkomt, plan je meteen tijd in je agenda om aan de hand van de beschikbare data te bekijken of de bezetting in de winkel nog efficiënter ingedeeld kan worden. Vervolgens heb je een digitale meet waarin je nog wat praktische zaken afstemt met de afdeling Service- en Garantie die op kantoor werken.


Terwijl je de administratie afhandelt, zie je dat de rij bij de servicebalie langer wordt. Je zorgt meteen dat er een collega bijspringt om de klanten goed en snel te woord te kunnen staan. Ondanks de drukte lukt het je ook vandaag weer om klanten binnen een uur met hun nieuwe fiets rijklaar naar huis te laten gaan.


Na de lunch heb je een aantal coachingsgesprekken met collega's van je afdeling. Je bespreekt ontwikkelpunten en legt deze vast. Aansluitend heb je je wekelijkse afspraak met je assistent. Vandaag bespreken jullie een plan van aanpak ter verbetering van de werkvoorbereiding voor Monteurs. Dit zorgt ervoor dat de doorlooptijd in de werkplaats wordt verkort met behoud van kwaliteit. Aan het einde van de dag zorg je dat de werkplaats opgeruimd is, zodat iedereen morgen weer fris van start kan.


Tenslotte heb je nog even contact met je collega uit een andere Superstore. Je bespreekt met hem jouw capaciteitsberekening voor de werkplaats zodat je deze kunt benchen met zijn werkplaats. Met zijn terugkoppeling heb jij weer bruikbare informatie om het rooster aan te passen.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • HBO werk- en denkniveau

 • Affiniteit met fietsen. Je bent altijd up-to-date over de nieuwste fiets ontwikkelingen en je werkt graag met klanten

 • Op coachende wijze breng je jouw kennis en ervaring over op het team. Je hebt feeling om te motiveren en stimuleren op een goede manier, want elk individu is anders

 • Teamwerk resulteert in succes, daarom steek je tijd in het nog krachtiger maken van je team

 • De klantvraag is duidelijk voor jou en je kunt daar adequaat op reageren

 • Flexibele inzetbaarheid voor 5 dagen per week, waarvan ook een dag in het weekend

 • Positieve energie, georganiseerd, besluitvaardig en analytisch


Werken bij Mantel als Floormanager Servicebalie en Werkplaats betekent

 • Een contract van 36 - 38 uur per week

 • Een salaris van €2921 tot €3369 bruto per maand (op basis van 38 uur). De inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. 

 • Op zon- en feestdagen krijg je 85% extra

 • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)

 • Interne trainingen en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment!


Sluit ook aan bij ons peloton!

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen. Als je vragen over deze vacature hebt kun je contact opnemen met Claudia:

Bellen of WhatsApp: +31 (0)6 39530062

Mailen: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede vrienden.Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.921 - € 3.369 per maand
Werkplaats