Skip to content

Fietsenmaker (vliegende keep voor Arnhem e/o)

ArnhemWinkel

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij de leukste, grootste en snelst groeiende fietsenwinkel van Nederland? Ben jij die enthousiaste Fietsenmaker die voor onze klanten in onze Servicepunten de beste service geeft, het onderhoud en de reparaties snel en goed uitvoert en daarnaast de beste adviezen geeft?


Wij zoeken een Fietsenmaker die het leuk vindt om op verschillende locaties te werken. Als vliegende keep ben jij namelijk overal inzetbaar in onze Servicepunten rondom onze Superstore in Arnhem. Onze Servicepunten bevinden zich in Arnhem-Noord, Elst, Oosterbeek en Apeldoorn.


Jij vervangt collega's bij afwezigheid en als dat niet het geval is, werk jij op je vaste standplaats in onze Superstore in Arnhem-Zuid.


Hoe kan je werkdag eruit zien?

Vanaf vandaag werk jij 2 weken lang in het Servicepunt in Elst. Jij vervangt daar tijdelijk 1 van onze collega's tijdens zijn vakantie. Onder het genot van een bak koffie spreek je met je collega de werkzaamheden en de planning van deze dag door.


Er zijn weer veel nieuwe fietsen besteld die vanaf 12 uur worden opgehaald. Je begint daarom eerst met het rijklaar maken van deze fietsen. Tussendoor handel je de binnenkomende bestellingen af en neem je de fietsen aan die door klanten zijn ingepland voor die dag.

Na de lunch start je met de reparatie van de fietsen die aan het einde van de dag weer klaar moeten staan. Jij kiest voor uitdaging en gaat aan de slag met het vervangen van de complete aandrijflijn van een mountainbike. Altijd een leuke klus! Tussendoor adviseer je een klant die voor het eerst bij Mantel is voor de aanschaf van een nieuwe koplamp. Zo blij als ze is met jouw advies, plant ze meteen voor de week erop een servicebeurt in voor haar E-Bike.

De rest van de middag is er zoals altijd veel afwisseling. Je helpt klanten aan de balie, geeft gerepareerde fietsen mee aan klanten en voert nog een extra servicebeurt uit.

Net voor sluitingstijd komt er nog een klant binnen met een lekke band. Dat fix jij natuurlijk gewoon nog even, omdat jij weet hoe belangrijk het is dat een klant gewoon zo snel mogelijk weer moet kunnen fietsen.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Je hebt ervaring in het vak als Fietsenmaker en je hebt ervaring met het repareren van verschillende typen fietsen

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma ‘Fietstechnicus’

 • De uitdrukking ‘ff gas erop’ is jou op het lijf geschreven

 • Je weet dat alleen samenwerken resulteert in succes

 • Je snapt wat klanten willen en reageert daarop

 • Je bent flexibel inzetbaar door de weeks en in de weekenden. Daarnaast vind je het leuk om op verschillende locaties werkzaam te zijn

 • Je hebt een rijbewijs B en bent in het bezit van een auto

 • Je wilt morgen net weer een stapje beter zijn dan vandaag!

Werken bij Mantel als Fietsenmaker betekent

 • Een contract voor 34 tot 38 uur per week

 • De bandbreedte van het salaris is van €2224 tot €2812 bruto per maand op basis van een werkweek van 38 uur. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring

 • Indien je op zondag werkt, ontvang je een toeslag van 85%

 • 24 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek

 • Reiskostenvergoeding

 • Uitstekende pensioenregeling

 • Een bedrijf waar werken leuk is en we iedere dag een stapje beter worden

 • En uiteraard korting op ons gehele assortiment fietsen en fietsonderdelen!

Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Leonie

T: +31 (0)6 51 56 10 84

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Gelderland, Arnhem
Winkel