Skip to Content

Fietsenmaker

Nederland, Gelderland, ApeldoornWerkplaats

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste Fietsenmaker die ons team komt versterken in ons Servicepunt in Apeldoorn?


Voor ons Servicepunt in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een echte allrounder. Wil jij graag aan de slag als Fietsenmaker op de werkplaats en haal je ook plezier uit commercieel contact met klanten? Dan is deze veelzijdige functie iets voor jou!


Ben jij de ervaren fietsenmaker waar wij naar op zoek zijn? Dan verdien je €1000 bonus! Je ontvangt de eerste €500 bruto als je je proeftijd succesvol door komt en na je contractverlenging ontvang je de tweede €500 bruto!


Hoe kan je werkdag eruit zien?

Tijdens een kop koffie neem je de planning en bijzonderheden voor de dag door met je collega Fietsenmaker. Het zal vandaag een drukke dag worden.

Je gaat eerst aan de slag met de reparaties die voor vandaag gepland staan. Daarna komen de eerste ‘spoedjes’ binnen. Dat betekent dat je tussen de reparaties door een nieuwe fiets rijklaar maakt voor een wachtende klant. Net als alle andere fietsen krijgt ook deze maximale aandacht. Na het controleren van alle vitale punten nog even de poetslap erover. En dan kan er weer een klant kan tevreden de deur uit op een nieuwe fiets.

Na de lunch is er zoals altijd veel afwisseling. Je maakt een aantal nieuwe fietsen rijklaar, je doet een servicebeurt en voert nog een paar reparaties uit. Tenslotte sluit je de dag af met een klant die op de valreep nog even met een lekke band binnenkomt. Dat fix jij wel even! Een kwartier later kan hij alweer vrolijk fietsend verder.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een diploma ‘Fietstechnicus’;
 • Je bent een enthousiaste Fietstechnicus en sleutelt met passie;
 • Je hebt ervaring met het repareren van verschillende soorten fietsen;
 • Je bent 38 uur per week beschikbaar;
 • De uitdrukking ‘ff gas erop’ is jou op het lijf geschreven;


Wat bieden wij jou?

 • De bandbreedte van het salaris is van 2194 tot 2549 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week. De indeling is afhankelijk van kennis en werkervaring als monteur;
 • 24 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Korting op ons gehele assortiment fietsen en fietsonderdelen natuurlijk. Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel;
 • Een bedrijf waar werken leuk is en we iedere dag een stapje beter worden!

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je ons peloton komt versterken!


We zoeken trouwens ook nog een Fietsenmaker voor ons Superstore Arnhem! Mocht je daar ook interesse in hebben of iemand kennen die interesse heeft, kijk dan gauw hier!


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter, Aafje.

Aafje is te bereiken via telefoonnummer: 06-39530062.