Skip to content

Fietsenmaker

Rotterdam€ 2.367 - € 2.912 per maandWinkel

Functieomschrijving

Voor onze Superstore in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Fietsenmaker. Als Fietsenmaker zorg jij ervoor dat alle klanten goed én veilig de fiets op kunnen stappen!


Wat ga je doen als Fietsenmaker?
Samen met je collega’s beginnen jullie met de dagstart. Jullie bespreken onder andere de planning van de werkplaats voor vandaag. Daarna gaan jullie direct aan de slag met de reparaties die voor vandaag gepland staan, zodat alle klanten hun fiets weer snel in handen hebben.


Dan komen de eerste ‘spoedjes’ binnen. Dat betekent dat je tussen de geplande reparaties door een nieuwe fiets rijklaar maakt voor een wachtende klant. Net als alle andere fietsen krijgt ook deze de maximale aandacht, want jij vindt het belangrijk dat de klant veilig de weg op kan! Na het controleren van alle vitale punten, zorg je dat zelfs alle vlekjes met de doek weggepoetst zijn. De klant fiets tevreden de winkel uit!


De rest van de middag is er zoals altijd veel afwisseling. Nieuwe fietsen rijklaar maken, een servicebeurt en nog een paar reparaties. Je sluit de dag af met een klant die op de valreep met een lekke band binnenkomt. Dat fix jij wel even. Een kwartier later kan hij vrolijk fietsend verder.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een Fietstechnicus diploma

 • Je hebt ervaring in het vak als Fietsenmaker. Ervaring met racefietsen is een pré

 • De beste kwaliteit staat voor jou voorop. Daarom werk je servicegericht en help je de klant graag

 • Samenwerken resulteert in succes, daarom communiceer je met je collega’s over de juiste werkwijze

 • Flexibele inzetbaarheid, werken in de weekenden is voor jou ook geen probleem


Werken bij Mantel als Fietsenmaker betekent

 • Een contract van 34 tot 38 uur per week

 • Een salaris van € 2367 tot € 2912 bruto per maand (op basis van 38 uur). Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Op zon- en feestdagen krijg je 85% extra!

 • 24 vakantiedagen (op basis van 38 uur)

 • Interne trainingen en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.


Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Welkom bij het peloton!


Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Aafje.

T: +31 (0)6 39 53 00 62

E: vacatures@mantel.com


We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam
€ 2.367 - € 2.912 per maand
Winkel