Skip to content

Assemblage Medewerker

Nederland, Gelderland, OosterhoutWerkplaats

Functieomschrijving


Beschik jij over twee rechterhanden, technisch inzicht en heb je altijd al willen werken bij één van de grootste- en snelst groeiende online fietsenwinkels binnen de Benelux?! Dan zoeken wij jou als Assemblage Medewerker!


Als Assemblage Medewerker vervul je één van de belangrijke functies binnen het bedrijf. Je start daarom ook met een kortlopende interne praktijkopleiding waarbij je uitleg krijgt van een ervaren Leermeester en zo de fijne kneepjes van het vak leert. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat. Je bent dan in staat om aan de hand van een checklist nieuwe fietsen te assembleren! Na het afronden van deze opleiding, kun je regelmatig trainingen volgen om je vakkennis up-to-date te houden en te vergroten.

Je komt te werken op de afdeling Assemblage in een dynamische omgeving en enthousiast team. Alle door jou en je team perfect geassembleerde fietsen worden door Mantel aan onze tevreden klanten verkocht!

Onze Assemblage afdeling is nu nog gevestigd in Arnhem-Zuid tegenover onze Superstore in Arnhem, maar medio 2022 gaan we verhuizen richting Oosterhout (Park15) in Gelderland. Er wordt gewerkt ma-vr van 08:00-16:00 en za-zo van 07:00-15:00. 

Hoe kan je werkdag eruit zien?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit zo goed en efficiënt mogelijk assembleren van nieuw binnengekomen fietsen. Naast het assembleren controleer jij tevens de binnengekomen fietsen op volledigheid en rapporteer jij onvolkomenheden aan de Senior Assemblage Medewerker. Jij wilt dat de beste kwaliteit geleverd wordt! Uiteraard zorg jij er samen met je collega’s voor dat jullie werkplek altijd op orde en netjes is.

Vereisten

Wat vragen wij van jou als Assemblagemedewerker?

 • Je woon- / werkafstand is maximaal 45 minuten reizen naar de nieuwe locatie in Oosterhout;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met productiewerk;

 • Je bent leergierig en volgt graag een interne praktijkopleiding;

 • Je beschikt over twee rechterhanden en technisch inzicht en je vindt het leuk om repeterende handelingen uit te voeren;

 • Je bent stressbestendig en niet vies van een ambitieus target;

 • Je werkt netjes, secuur en efficiënt!


Wat bieden wij jou?

 • Een interne praktijkopleiding tot Assemblage Medewerker fietsen;

 • De bandbreedte van het salaris is € 12,61 tot € 13,58 euro bruto per uur. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. En uiteraard ontvang je een toeslag wanneer je in de avonden of op de zondag werkt. De toeslag voor de avonden is (vanaf 20 uur) 30% en op zondag ontvang je 85% toeslag;

 • Je krijgt een contract voor 32 tot 38 uur, maar 24 uur is ook bespreekbaar

 • Je krijgt 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;

 • Eventuele reiskostenvergoeding;

 • Pensioenregeling;

 • Korting op ons gehele assortiment natuurlijk! Handig als je weer staat te watertanden in onze winkel.

Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je graag ons peloton komt versterken!


Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter, Chris. 
Aafje is te bereiken op telefoonnummer: 06 821 916 38

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.