Skip to content

Assemblage Medewerker

Oosterhout GLDWerkplaats

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flinke kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor ons Distributiecentrum in Oosterhout (GLD), zijn wij daarom op zoek naar Assemblage Medewerkers. Als Assemblage Medewerker zorg jij ervoor dat alle klanten goed én veilig de fiets op kunnen stappen.


Beschik jij over twee rechterhanden en wil je aan de slag, heb je technisch inzicht; en altijd al willen werken bij één van de grootste- en snelst groeiende online fietsenwinkels binnen de Benelux?! Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen als Assemblage Medewerker?

Als Assemblage Medewerker vervul je één van de belangrijke functies binnen het bedrijf. Wanneer je bij ons start als Assemblage Medewerker (fulltime) start je daarom ook met een kortlopende interne praktijkopleiding, waar je les krijgt van een ervaren Leermeester en zo de fijne kneepjes van het vak leert. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat. Met die kennis ben je in staat om op de Mantel manier een fiets te Assembleren. Ook na het afronden van de opleiding, kun je nog regelmatig trainingen volgen om je vakkennis up-to-date te houden en te vergroten.

De afdeling Assemblage bestaat uit een enthousiast team van 40 mensen en is werkzaam in een dynamische omgeving. 

Alle door jou en je team perfect geassembleerde fietsen, afkomstig uit ons gloednieuwe Distributiecentrum in Oosterhout (GLD), worden door Mantel aan onze tevreden klanten verkocht! 

Aan het einde van de werkdag zorg je er voor dat je je werkplek schoon en opgeruimd achterlaat, zo kun je morgen weer fris aan de slag!

De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30, wij zijn 7 dagen in de week open.

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Ruim technisch inzicht en je bent handig met sleutelen

 • Bij voorkeur ervaring met productiewerk/ repeterend werk

 • Affiniteit met fietsen

 • Leergierige instelling, want je begint met een interne opleiding (alleen bij fulltime)

 • Stressbestendig,

 • Je werkt netjes, secuur, efficiënt en weet wat aanpakken is

 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal (i.v.m. opleiding)


Werken bij Mantel als Assemblage Medewerker betekent

 • Deelname Mantel Academy Assemblage Medewerker opleiding (+ certificaat!).

 • Een contract van 32 tot 38 uur per week. 

 • Een salaris van €13,03 tot €14,03 bruto per uur. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon. Op zon- en feestdagen krijg je 85% extra!

 • 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur)

 • Interne trainingen en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en Pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor de functie Assemblage Medewerker kan het zijn dat je een dagje komt proefdraaien. Als dit aan beide kanten positief is, krijg je daarna een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Chris.

T: +31 (0)6 82 19 16 38

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Gelderland, Oosterhout GLD
Werkplaats