Allround Marketeer

Nederland, Gelderland, ArnhemMarketing

Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij de grootste en snelgroeiende fietsenwinkel van Nederland?

Wij zijn op zoek naar een Allround Marketeer voor ons productassortiment accessoires, elektronica, fietstrainers, onderhoud en voeding! Ben jij die enthousiaste fietsfanaat en heb jij ervaring als Marketeer? Lees dan gauw verder!


Als allround Marketeer heb je kennis van marketing in de volledige breedte en ben je vooral creatief in het inzetten van middelen en campagnes. 
In het Category Team Accessoires, Elektronica, Fietstrainers, Onderhoud & Voeding zoeken wij een Marketeer die zijn of haar aandacht volledig op deze productgroepen inzet. Wij hebben als ambitie om de beste en meest populaire fietsenwinkel te zijn, zowel online als met onze fysieke winkels. Daar kun jij je steentje aan bijdragen. Er liggen kansen genoeg en de ideeënlijst is lang. Hierin waarderen wij jouw creativiteit en commerciële inzicht om daarmee aan de slag te gaan. In het marketingteam ‘claim’ je belangrijke momenten en marketingmiddelen om campagnes in te zetten voor jouw productgroepen. En je ontwikkelt nieuwe marketing inzet om onze klanten nog beter te vinden en te binden.

Hoe ziet je dag eruit?

Na een pittige wielertocht op zondag blijf je maandagochtend nét iets langer liggen. Dat mag, zolang je je werkdag start tussen 08.00 en 10.00 uur.


Na een frisse douche op kantoor, heb je een overleg met je collega’s uit het Category Team, ofwel met de Category Manager, Product Specialist, Product Analyst, Tactisch Inkoper en Operationeel Inkoper. Jullie bespreken welke doelgroep het best getarget kan worden voor een exclusieve productrange fietstassen en welke marketingmiddelen je hiervoor wil inzetten. Die middelen brief je ook door aan ons Grafisch team.


Na de lunch bedenk je samen met de Retail Marketeer welke instore events wij willen toevoegen om klanten Fietstrainers te laten testen in onze Superstores.

Daarna ga je direct verder sparren met de Category Manager en Inkoper over het introduceren van een private label productgroep in één van je productgroepen. Je staat hiermee met je team aan de basis van de merk en kwaliteit keuzes.

Aan het einde van de werkdag bespreek je met de rest van het marketingteam hoe de campagneresultaten zijn geweest van onze Sales Campagne en welk aandeel je Category Team daarin heeft gehaald.

Tenslotte stap je met een voldaan gevoel op de fiets naar huis!

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt affiniteit met fietsen;

 • Je bent beschikbaar voor 38 uur per week;

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;

 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring;

 • Bij voorkeur heb je een opleiding afgerond op het gebied van: Commerciële Economie / Contentmarketing / NIMA / Marketing- & Communicatie / Sportkunde.

Wat bieden wij jou?

 • Een jong en enthousiast team;

 • Een baan bij een snelgroeiend bedrijf met de ambitie de beste en meest populaire on- en offline fietsenwinkel te worden;

 • De bandbreedte van het salaris is van 2731 tot 3164 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband;

 • De mogelijkheid om deels thuis te werken;

 • Eventuele reiskostenvergoeding;

 • 24 vakantiedagen (bij een fulltime werkweek);

 • Korting op ons gehele assortiment uiteraard;

 • Goed verzorgde lunch;

 • Vrijdagmiddagborrel met tafelvoetbal en tafeltennis!


Heb je interesse in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je ons peloton komt versterken! 


Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met onze recruiter, Maikel.
Maikel is te bereiken via telefoonnummer: 0682191638.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.