Skip to content

1e Kassa- en Servicemedewerker

Den BoschWinkel

Functieomschrijving

Een kleine eeuw geleden zijn we begonnen als lokale fietsenmaker in Arnhem. Door de jaren heen hebben we flinke kilometers gemaakt, op weg naar ons doel om de beste fietsenwinkel van Nederland en België te worden. En we blijven doorfietsen! Voor onze Superstore in Den Bosch zijn wij op zoek naar een 1e Kassa- en Servicemedewerker. Als 1e Kassa- en Servicemedewerker verwelkom en help je klanten met een lach, want jij bent één van de visitekaartjes van de winkel.


Wat ga je doen als 1e Kassa- en Servicemedewerker?

Je begint de dag met een overleg met alle Kassa- en Servicemedewerkers om de werkzaamheden voor vandaag te bespreken.

Als er retouren van de vorige dag liggen verwerk je die als eerste. Een opgeruimde balie werkt het prettigst. De klanten die binnendruppelen heet jij welkom en je wijst ze eventueel de weg naar de juiste afdeling. Tussen de bedrijven door vul je de voorraad van de balie aan.

Je hebt affiniteit met ons assortiment en je bent goed in staat de klant daarover te adviseren. Wanneer er een klant bij de kassa komt die twee verschillende banden wil afrekenen, vermoed jij dat dit niet de bedoeling is. Dus je checkt dit voor de zekerheid eerst even bij de klant en vraagt een collega om de juiste band te brengen, zodat de klant goed de deur uit gaat!

Na de lunch ga je aan de slag met de dagelijkse administratie. Je maakt de roosters voor aankomende periode in orde en checkt de urenregistratie. Terwijl je daarmee bezig bent, komt er een klant met een opmerkelijke vraag binnen. Zijn nieuwe navigatiesysteem stuurt hem de snelweg op en dat is natuurlijk niet de bedoeling met een racefiets. Samen met de afdeling Parts ga je op zoek naar een oplossing. Veiligheid voorop!

Aan het einde van de dag ruim je de balie op en check je samen met een collega de kassa. Vervolgens spring je weer met een voldaan gevoel op de fiets naar huis!

Vereisten

Dit heb je in je (of ben je bereid te leren!)

 • Ervaring met werken achter een kassa

 • Enthousiaste, positieve omgang met klanten

 • Klant- en servicegerichte mentaliteit en denken in oplossingen

 • Flexibel inzetbaar, minimaal 1 dag in het weekend werken is geen probleem voor jou


Werken bij Mantel als 1e Kassa- en Servicemedewerker betekent

 • Een contract van minimaal 30 uur per week

 • Een salaris van €13,77 tot €14,80 bruto per uur. Inschaling doen we op basis van jouw kennis en ervaring. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent ontvang je het jeugdloon. Op zon- en feestdagen krijg je 45% extra!

 • 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur)

 • Interne trainingen met de focus op fietskennis en doorgroeimogelijkheden

 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

 • Een passende Mantel outfit

 • Korting op ons hele assortiment (ja echt!)


Aansluiten bij ons peloton?

Word jij enthousiast van deze functie én van ons? Stuur dan je CV en laat in een motivatie weten waarom we jou niet voorbij mogen laten fietsen.

Hoe nu verder?

Wanneer jij hebt gesolliciteerd, neemt een van onze Recruiters binnen een week contact met je op. We laten je dan weten of we verder kennismaken. Voor sommige functies kom je een dagje proefdraaien of wordt er een casus gemaakt. Daarna krijg je een salarisvoorstel per mail. Ga je akkoord? Je Teamhoofd neemt contact met je op over de voorbereiding voor je eerste werkdag. Welkom bij het peloton!

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail Recruiter Aafje.

T: +31 (0)6 39 53 00 62

E: vacatures@mantel.com

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden, maar blijven wel even goede (fiets)vrienden.

Nederland, Noord-Brabant, Den Bosch
Winkel